کنگره دورهای انجمن پیوند اعضای ایران در مشهد برگزار میشود
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، کنگره دوره اي انجمن پيوند اعضای ايران با هدف تبادل آخرین اطلاعات در زمینه پیوند با همکاری جامعه جراحان خراسان با حضور کارشناسان و متخصصانی از رشته های مختلف جراحی، داخلی، اطفال، بیهوشی، عفونی، ایمونولوژی، پاتولوژی، رادیولوژی و رشته های پیراپزشکی ۲۶ تا ۲۹ آبان جاری در مشهد برگزار می شود.
اين کنگره در محورهاي پیوند کبد، پیوند کلیه، پیوند قلب و ریه، پیوند مغز استخوان و سلول های بنیادی، پیوند پانکراس و روده، پیوند پوست و بافت، داروها و عفونت ها در پیوند، اخلاق پزشکی و پزشکی قانونی در پیوند، بازسازی ها و Implantation برگزار خواهد شد.
علاقمندان تا پایان شهریور ماه سال ۹۴ مي توانند چکيده مقالات خود را در محورهاي اعلام شده ارسال و براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانند به وب سايت همايش به نشاني http://icti2015.ir/ مراجعه و چکيده مقالات خود را به رايانامه Icti1394@gmail.com یا Info@icti2015.ir ارسال کنند.