کد خبر:۴۱۷۹۵۱
دبیر علمی نخستین کنگره ملی سرطان خبر داد:

تاسیس و راه‌اندازی مجهزترین مرکز پژوهشی- درمانی سرطان کشور در مشهد

دبیر علمی نخستین کنگره ملی سرطان گفت: بیمارستان رضوی مشهد تاسیس و راه‌اندازی مجهزترین و مدرن‌ترین مرکز پژوهشی- درمانی سرطان در کشور را در دستور کار قرار داده که به زودی این مرکز وارد فاز اجرایی خواهد شد.

به گزارش«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی گرجی امروز در نخستین کنگره ملی سرطان در بیمارستان رضوی مشهد با بیان اینکه فاصله گرفتن مردم از سبک زندگی سالم در بروز سرطان‌ها نقش مهمی دارد، گفت: ما در سبک زندگی سالم از غذاهای سالم، میوه و سبزیجات سالم، هوای تمیز، فعالیت بدنی بالا و دوری از استرس و وجود آرامش روحی و روانی برخورداریم که این شرایط در کاهش احتمال ابتلا به سرطان اثرگذار است. 

 

وی در خصوص اثربخشی طب سنتی در درمان سرطان‌ها افزود: در سال‌های گذر از طب سنتی به مدرن حدود صد سال پیش در کشورمان دچار یک فاصله شدیم فاصله‌ای که این دو طب را از هم منقطع کرده است. این فاصله باید پر شود تا طب سنتی در کنار طب مدرن بتواند کارآمدتر و موثرتر وارد میدان شود. در زمینه درمان سرطان‌ها نیز این قضیه باید حل شود.

 

رئیس مرکزتحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان نقش آموزش و پیشگیری را در درمان سرطان پررنگ دانست و گفت: یک بخش مهمی از کار، آموزش و ارائه مشاوره جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان است. باید برنامه‌های غربال‌گری منظم و دقیق داشته باشیم و آموزش بدهیم تا مردم بتوانند علائم سرطان را در خود قبل از این‌که شرایط بحرانی شود، کشف کنند.

 

گرجی به امکانات مناسب و تجهیزات مدرن بیمارستان رضوی اشاره کرد و افزود: این کنگره فرصت مناسبی است که جامعه پزشکی کشور با این امکانات و تجهیزات مدرن در این بیمارستان آشنا شوند تا در آینده بتوانند برای درمان بیماران خود از این امکانات و تجهیزات بهره‌ بیشتری بگیرند.

 

دبیر علمی نخستین کنگره ملی سرطان یکی از اهداف درازمدت برگزاری این کنگره را شناسایی اولویت‌های درمانِ سرطان در کشور دانست و تصریح کرد: از طریق رایزنی‌های صورت گرفته با بیمارستان رضوی یک حرکت رو به جلوی خوبی را برای بیماری سرطان از پژوهش تا درمان را طرح‌ریزی کرده‌ایم، این بیمارستان در فاصله‌ بین این کنگره تا کنگره بین‌المللی سرطان که بهار 95 برگزار خواهد شد، چندین سمپوزیوم علمی آموزشی را برگزار خواهد کرد و تاسیس و راه‌اندازی مجهزترین و مدرن‌ترین مرکز پژوهشی- درمانی سرطان در کشور را در دستور کار قرار داده که به زودی پس از پایان این کنگره راه‌اندازی این مرکز وارد فاز اجرایی خواهد شد.

 

وی در پایان در خصوص مرکز درمانی – پژوهشی سرطان در بیمارستان رضوی گفت: این مرکز در یک هدف دراز مدت افقی را برای خود تصور کرده است که در آن در ۱۰ ‌سال آینده بیماران ایرانی را بی‌نیاز از سفر‌های خارجی برای درمان سرطان خواهد کرد.   

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار