بيانيه کميته دوستي آمريکايي ها و ايرانيان به مناسبت سفر احمدي نژاد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۴۲

بيانيه کميته دوستي آمريکايي ها و ايرانيان به مناسبت سفر احمدي نژاد

کميته دوستي آمريکايي ها و ايرانيان در بيانيه اي به دکتر محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري و هيئت همراه به نيويورک خوشآمد گفته است.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: با نيت دوستي بين ايالات متحده آمريکا و ايران، کميته دوستي آمريکاييان و ايرانيان سفر رئيس جمهوري ايران به نيويورک و حضور وي در اجلاس سازمان ملل متحد دراين هفته را خوش آمد مي گويد.

اين نهاد بزرگ آمريکايي ها و ايرانيان افزوده است: مابراين باوريم که با وجود شدت تبليغات ضد ايران در ايالات متحده، آرمان توافق و دوستي بين دوکشور را مي توان از طريق روابط متقابل معقول و متمدنانه بين مردمان و دولت هاي ايران و آمريکا ضمن احترام متقابل به حاکميت ملي و اصل عدم مداخله در امور داخلي يکديگر، دنبال کرد.

کميته دوستي آمريکايي ها و ايرانيان با اشاره به حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري در ايران گفته است رئيس جمهور احمدي نژاد با راي اکثريت قاطع مردم ايران انتخاب شد و متاسفانه برخي از نامزدهاي شکست خورده انتخاباتي نتوانسته اند با شکست خود کنار آيند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: از زمان انتخاب مجدد، رئيس جمهور احمدي نژاد با واگذاري مقام هاي بلند پايه اي در کابينه دولتش به زنان، افزايش همکاري ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي و اعلام آمادگيش براي شرکت در مذاکرات کشورهاي 1+5 پيرامون طيف وسيعي از مسائل منطقه اي و بين المللي، صفحه جديدي را در تاريخ دولت ورق زده است.

بنا بر نتايج آمار انتخاباتي رياست جمهوري ايران، تقريبا يک چهارم ايرانيان مقيم آمريکا که در راي گيري شرکت داشتند به رئيس جمهور احمدي نژاد راي دادند اما کارزارهاي ضدايراني که حمايت مالي دولت هاي خارجي برخوردار بوده اند، فضاي آنچنان متعفني را دامن زدند که تقريبا امکان ابراز حمايت از سوي طرفداران احمدي نژاد سلب گرديده است.

تاکتيک هاي تهديد آميز و ستمگرانه گروهها و افراد طرفدار دموکراسي که سخنان علني طرفداران احمدي نژاد در آمريکا را نمي توانند تحمل کنند، در مقياس وسيع گوياي رفتار ستمگرانه و غيردموکراتيک آنان است.

کميته دوستي آمريکائيان و ايرانيان حس تحمل، مدنيت و گوش فرادادن به طرف هاي متقابل را بعنوان داروي چنان رفتار ظالمانه اي تجويز مي کند.

همچنين ما نگران آنيم که عليرغم شواهد غيرنظامي بودن برنامه هسته اي و باوجود تائيدات مکرر آژانس بين المللي انرژي اتمي مبني بر عدم انحراف فعاليت هاي صلح آميز هسته اي، ايران هدف اتهامات باطل دولت آمريکا قرار گيرد.

ما براين امر واقفيم که جنبه مهم سفر رئيس جمهور احمدي نژاد به سازمان ملل متحد دفاع از حق مسلم ايران در داشتن فن آوري هسته اي است و ما با تمام وجود از حق ايران که در حيطه استانداردهاي حفاظتي آژانس بين المللي و زيرپوشش بندهاي معاهده منع گسترش سلاحهاي هسته اي قرار دارد، حمايت مي کنيم.

اين نهاد ايراني و آمريکايي خاطرنشان كرده است: برپايه روح همکاري بين المللي، از همه تقاضا داريم که در خوشآمد گوئي به رئيس جمهوري احمدي نژاد به ما بپيوندند که خود پاسخي خردمندانه به نيازهاي مبرم مردم کشور و بمنظور استقرار صلح و آرامش در روابط بين ايرانيان و آمريکائيان مي باشد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار