کد خبر:۴۱۸۵۳۱

موفقيت دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در امتحان پيش كارورزي

از سوی مرکز آموزش سنجش کشور علی دانشمند شعرباف و عاطفه عیدی اردیزی جز دو و نیم درصد برتر پذیرفته شدگان آزمون پیش کاروزی معرفی شدند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، از سوی مرکز آموزش سنجش کشور علی دانشمند شعرباف و  عاطفه عیدی اردیزی جز دو و نیم درصد برتر پذیرفته شدگان آزمون پیش کاروزی معرفی شدند.

 

دانایی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: در امتحان پیش کاروزی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور که در زمستان ۱۳۹۳ برگزار شد، علی دانشمند شعر باف و عاطفه عیدی اردیانی با کسب نمره ۸۴/۱۸۴ و ۸۰/۱۷۶  از ۲۰۰ نمره جزو ۵/۲ درصد برتر پذیرفته شدگان این آزمون از سوی رئیس مرکز سنجش آموزش کشور وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی معرفی شدند.

 

معاونت آموزشی و دفتر استعداد درخشان و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان کسب این موفقیت علمی را به نامبردگان و خانواده آنان و همچنین اساتید دانشکده پزشکی تبریک می گوید.

 

امید است درتمام مراحل زندگیشان سربلند و پیروز باشند و در سايه عنايات الهي شاهد خدمات ارزنده این افراد در حيطه علوم پزشكي و خدمت رساني به بيماران نيازمند در كشور عزيزمان باشيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار