به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، صبح امروز با حضور مسئولین دانشگاه سیستان و بلوچستان و سازمان فنی و حرفهای استان سیستان و بلوچستان یک تفاهمنامه همکاری بین این دو سازمان به امضا رسید.
در این مراسم که معاونین و مدیریتهای بخشهای مختلف دانشگاه سیستان و بلوچستان حضور داشتند، محمد جهانتیغی، مدیرکل سازمان فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان طرح توانمند سازی مهارتی دانشجویان و دانش آموختگان را با رویکرد اشتغال یک طرح بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: اجرای مناسب طرح توانمند سازی دانشجویان می تواند زمینههای لازم را برای حضور فعال دانشجویان در فعالیت های کارآفرینی، اقتصادی و مدیریتی در کشور فراهم کند.
مدیرکل سازمان فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزش مهارتی ویژه دانشجویان با استفاده از امکانات و ظرفیت های مشترک دو طرف با رویکرد اشتغال و بازار کار، همکاری در تعریف و اجرای پژوهش های کاربردی در چارچوب طرح های پژوهشی و پایان نامه ها، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی، کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت، جشنواره ها و کنفرانس های علمی و حمایت از ایده های نو و ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه های مرتبط از موضوعات این تفاهم نامه است.
جهانتیغی بیان داشت: بهره مندی طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری و تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباط بین المللی و داده های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق، انجام بازدیدهای متقابل علمی برای دانشجویان و مدیران اداره کل و به کارگیری توانمندی های فناوری دانشگاه در رفع نیازهای اداره کل از دیگر موضوعات این تفاهم نامه است.
همچنین در این مراسم حبیب الله سالارزهی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز فراگیری مهارت را در اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی مؤثر دانست و بر آموزش مهارت های فنی و حرفه ای در کنار کسب علم و دانش تاکید کرد.
همچنین در پایان از کارگاه های آموزشی مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای زاهدان بازدید شد که توضیحات کامل و جامع توسط مربیان، در خصوص رشته های آموزشی، توانمندی ها و ظرفیت های موجود به بازدید کنندگان ارایه شد.