آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۶۱۴
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری:

جامعه مدنی فقط بازوی اجرایی نبوده بلکه همراه موثر دولت محسوب می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه جامعه مدنی جایگاه خاصی در برنامه‌ریزی‌ها دارد، گفت: جامعه مدنی فقط بازوی اجرایی نبوده بلکه در تمام مراحل یک برنامه همراه موثر دولت محسوب می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اطهره نژادی عصر امروز در میزگرد تقویت ارتباط و تعامل موثر میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه زنان و خانواده خراسان جنوبی، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم دردی از مردم جامعه را دوا کنیم باید از خود آنها کمک گرفته و از منظر برنامه‌ریزی صحیح به آنها کمک کنیم.

 

وی با بیان اینکه جامعه مدنی برای ما جایگاه خاصی در برنامه‌ریزی‌ها دارد، تصریح کرد: جامعه مدنی فقط بازوی اجرایی نبوده بلکه مجموعه‌ای از سازمان‌ها و موسسات غیردولتی است که حقوق و تمایلات شهروندان را آشکار کرده و در تمام مراحل یک برنامه همراه موثر دولت محسوب می‌شود.

 

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بر لزوم مشارکت مردم در همه بخش‌ها تاکید کرد و افزود: ایجاد همکاری و هم‌افزایی بین سازمان‌های مردم نهاد یکی از اهداف مهم ما است

 

نژادی گفت: پروژه‎‌هایی که تنها مربوط به یک سازمان مردم‌نهاد باشد حمایت نخواهد شد بلکه هدف ما حمایت از سایر سمن‌ها و همکاری و مشارکت آنها است.

 

وی اضافه کرد: طرح‌های دو میلیونی و چهار میلیونی سمن‌ها با توجه به اینکه وقت زیادی از ما می‌گیرد، مورد حمایت ما نبوده بلکه سمن‌ها نیاز است با ارائه طرح‌های دارای هم‌افزایی مورد حمایت ویژه ما قرار بگیرند.

 

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طرح‌هایی که توسط سمن‌ها در حوزه امور بانوان و خانواده ایجاد می‌شود، در اولویت نخست حمایت ما قرار دارند.

 

نژادی تاکید کرد: از مسئولان استان می‌خواهیم به طرح‌هایی اهمیت دهند که در پی رفع مشکلات استان بوده و استان را تحت شعاع قرار داده و بودجه هر چند اندک را در جای خود صرف کنند.

 

وی بر لزوم رسیدگی به مسائل بهداشتی در خراسان جنوبی اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس آمارهای رسیده، بهداشت و سلامت از جمله مقوله‌هایی است که در این استان جای کار دارد و همت سازمان‌های مردم‌نهاد را می‌طلبد.

 

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری توجه ویژه به آسیب‌های اجتماعی در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی معضل اعتیاد زنان روند رو به رشدی دارد که مسئله بسیار مهمی محسوب شده و باید مورد توجه جدی واقع شود.

 

نژادی از اجرای پروژه مهارت‌آموزی زنان بهبود یافته در سطح کشور خبر داد و افزود: برای اجرای خوب و تاثیرگذار این طرح در سطح کشور نیازمند بانک اطلاعاتی مناسب در سایر استان‌ها هستیم.

 

وی ادامه داد: همچنین در این راستا کلینیک‌های سلامت خانواده در استان‌ها راه‌اندازی می‌شوند که این استان نیز به‌عنوان پایلوت انتخاب شده است.

 

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در کلینیک‌های سلامت خانواده به بررسی مشکلات خانواده و پاسخ به مخاطبان در حوزه‌های روان‌شناسی، سلامت، حقوق و سایر حوزه‌ها خواهیم پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار