کد خبر:۴۱۸۷۵۴
مدیرکل تربیتی و امور جوانان کمیته امداد کشور خبر داد

برگزاری نخستین اردوی دانشجویی بانوان با حضور ۲۰۰۰ نفر در سراسر کشور

مدیرکل تربیتی و امور جوانان کمیته امداد امام خمینی(ره) کشو از تشریح برنامه‌های اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بهروز مهربانیان صبح امروز در نشست کارگروه توجیهی –آموزشی مجتمع شهید آیت الله ربانی شیراز گفت: برنامه ها و فعالیت های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تحت حمایت کمیته امداد به همه استان ها ابلاغ شده است.

 

وی گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل تابستان و ضرورت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، دانشجویان و خانواده های تحت حمایت کمیته امداد برنامه‌ها و فعالیت های متنوعی در زمینه های مذهبی،فرهنگی،هنری و ورزشی تعریف شده است.

 

مهربانیان با بیان اینکه این فعالیت ها در ۱۱۰ مرکز و بیش از ۵۰۰ کانون فصلی در کشور اجرایی خواهد شد، افزود: امسال قرار است بیش از ۳۰ هزار نفر در کانون های فرهنگی دائم و بیش از ۲۰ هزار نفردر رده های سنی مختلف در کانون های فصلی شرکت کنند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری اردوهای دانش آموزی، دانشجویی و خانوادگی در ۱۸ اردوگاه فرهنگی سراسر کشوراز دیگر برنامه اهی غنی سازی اوقات فراغت تابستان است، افزود: در ۳ماهه فصل تابستان بیش ار ۲۰ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت در اردوگاه های فرهنگی از این خدمات بهره مند می شوند.

 

مهربانیان ضمن ابراز امیدواری برای تعالی فکری و فرهنگی مددجویان و استفاده بهینه از این برنامه ها خاطرنشان کرد: امسال برای نخستین بار اردوهای دانشجویی بانوان با حضور ۲۰۰۰ شرکت کننده از سراسر کشور در شیراز برگزار می شود و این ارو ها با برنامه های متنوع فرهنگی و هنری همراه خواهد بود.

 

وی افزود: در سال جاری ۱۲ اردوگاه در کشور به ردوهای خانوادگی اختصاص یافته که مادران و دختران تحت حمایت با توجه به نیاز فرهنگی شناسایی و از برنامه های متنوع آن بهره مند می شوند.

 

مدیرکل تربیتی و امور جوانان کمیته امداد کشور خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۲۲ هزار مددجو از برنامه ها و اردوهای کمیته امداد بهره مند شدند و بیش از ۵۰ هزار نفر نیز به همت خیران به سفرهای زیارتی اعزام شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار