کد خبر:۴۱۹۴۳۵

اختراعات منتخب حوزه پزشکی در دهمین جشنواره کار آفرینان و محققان برتر استان خراسان

اختراعات کارشناسان ارشد بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان اختراعات منتخب در حوزه پزشکی در نمایشگاه دهمین جشنواره کار آفرینان و محققان برتر استان خراسان به نمایش گذاشته شد.
اختراعات منتخب حوزه پزشکی در دهمین جشنواره کار آفرینان و محققان برتر استان خراسان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دهمین جشنواره کارآفرینان برتر خراسان رضوی با حضور حسینی، قائم مقام وزیر درامور بین الملل؛ استاندار و دیگر سئولین استانی در سالن تلاش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزارشد.

 

زهره بنکداران، کارشناس ارشد بیهوشی بیمارستان امام رضا (ع) و فریبا سلحشور، کارشناس ارشد بیهوشی؛ مربی دانشکده پرستاری از جمله مخترعین منتخب در این جشنواره بودند که اختراعاتشان به نمایش گذاشته شد.

 

گاید فلکسیبل لوله تراشه، ایروی فیکساتور لوله تراشه، لارنگوسکوپ فیبراپتیک پرتابل، مانیتورینگ انفوزیون محلول های کریستالوئیدی و کلوئیدی داخل وریدی از جمله اختراعات این مخترعین بود.

 

گايد فلكسيبل لوله تراشه وسيله‌اي است که درون لومن لوله داخل ناي (ETT) قرار گرفته و به تسهيل در جاي گذاري لوله داخل ناي کمک مي‌کند. اين گايد از جنسي قابل انعطاف ساخته شده است و با توجه به وجود دو بدنه ثابت و متحرك امكان ايجاد خمش در نوك گايد را فراهم ساخته و تغيير زاويه نوك گايد سبب تسهيل ديد لارنكس بيمار و لوله گذاري آسان و سريع مي گردد.

 

وجود كانكتور جهت اتصال گايد به لوله تراشه سبب فيكس شدن لوله تراشه به گايد شده و از لغزيدن آن در داخل ETT  جلوگيري مي نمايد. امکان ساكشن نمودن ترشحات بيمار در حين انتوباسيون در بيماران اورژانسي یکی دیگر از قابلیت های این وسیله است.

 

همچنین لارنگوسکوپ فیبراپتیک پرتابل لارنگسکوپی است که مانیتور داشته و دید مناسب برای لوله گذاری فراهم می‌کند. این وسیله بجای تیغه، یک کابل نوری داشته، که از نظر طول و خم شدن در جهت های مختلف قابل تنظیم می‌باشد.

 

در صورت وجود ترشحات در مسیر راه هوائی امکان ساکشن نمودن را فراهم می‌نماید وهمچنین در صورت طولانی شدن لوله گذاری از طریق این لارنگوسکوپ می توان به بیمار اکسیژن رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار