مصطفی موسوی نژاد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه دومین سالگرد روی کار آمدن دولت تدبیر و امید را پشت سر گذاشتیم درحالی که دولت به بخش عمده ای از وعدههای انتخاباتی خود را عمل نکرده است، گفت: از ایجاد تحول اقتصادی در 100 روز بگیرید تا حل معضل اشتغال در ماههای ابتدایی دولت، از عدم تهمت و تخریب کردن دیگران تا دست دراز نکردن مردم جلوی دولت، رئیس جمهور قول داد کاری بکند که مردم هیچ نیازی به یارانه 45 هزار تومانی نداشته باشد. آیا واقعا امروز ما به اینجا رسیده ایم؟.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور قول داده بود که در این دولت صفهای تحقیرکننده نداشته باشد؛ اما در صف های سبد کالا چه اتفاقی افتاد، یک مدیریت ساده در این مورد صورت نگرفت، گفت: روحانی قول داد ارزش ریال را به مقدار واقع خود برگرداند، قول داد عزت را به پاسپورت ایرانی برگرداند آیا واقعا اینها عملی شد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سال گذشته بارها و بارها در دیدار با مسئولین کشور و مدیران دولتی تذکر دادند که دولت توان خود را بگذارد بر تکیه به اقتصاد داخلی، افزود: به خوبی میتوان دریافت که دولت در زمینه تکیه به توان داخلی کشور و استفاده از توان داخلی موفق عمل نکرده است.
موسوی نژاد با اشاره به اینکه اگر بگوییم تحریمها بر روی اقتصاد کشور بی اثر بوده است انصاف نیست؛ چراکه مقداری تاثیر داشته است، گفت: راهکار مبارزه با تحریم هم وجود دارد، راه اصلی اقتصاد مقاومتی است که رهبری تاکید ویژه ای بر آن داشتند و دارند.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور علاوه بر آب، نان را هم موضوع تحریمها ربط دادند، افزود: استراتژی دولت کاملا مشخص است و گرنه چطور باید در ماههای پایانی نزدیک به تاریخ نهایی مذاکرات بنزین گران شود، بحث برداشته شدن یارانه نان مطرح شود، گاز گران شود، یارانهها در پرداختش تاخیر بوجود آید و از سوی دیگر هم رئیس جمهور اب خوردن و نان را هم به مذاکرات می چسبانند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه دولت قصد دارد گرانیها و فشارها را بر جامعه افزایش دهد تا مردم آماده شوند زیر بار هرگونه توافقی بروند، گفت: چراکه اگر توافق نشود نه از آب خبری خواهد بود نه از نان و نه از محیط زیست و دولت همه اینها را به نتیجه مذاکرات ربط داده است.
موسوی نژاد با بیان اینکه این دولت برعکس شعار آن که تدبیر است تاکنون در اموراتش تدبیری دیده نمیشود، بیان داشت: تدبیر یعنی اقتصاد مقاومتی، تدبیر یعنی توجه به اقتصاد درون، تدبیر یعنی دل بریدن از ژنو، لوزان و نیویورک، حجم زیاد واردات آن هم از چین خود به خوبی نشان از بی تدبیری مقامات مسئول ما دارد.