دماسنج تالار شیشه‌ای صعودی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۸۶۹
با رشد ۲۷۶ واحدی؛

دماسنج تالار شیشه‌ای صعودی شد

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز جاری  با رشد ۲۷۶ واحدی به رقم ۶۳ هزار و ۸۳۶ واحد رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان اولین روز کاری هفته با رشد 276 واحدی بالا رفت و به رقم 63 هزار و 836 واحد رسید. شاخص بازار اول به میزان 69 واحد مثبت شد و در رقم 45807 واحد توقف کرد. شاخص بازار دوم نیز پیشتاز و جلوتر از همتای بازار اولی خود تا 1384 واحدصعود را تجربه کرد و توانست تا رقم  133284 واحد بالا رود.

 

بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص شرکت های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، بانک پاسارگاد، بانک صادرات ایران، پتروشیمی مبین و ایران خودرو  بر عهده داشتند.

 

در این روزکاری بیشترین حجم معاملات را شرکت های بانک تجارت، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران، بانک صادرات ایران‌ و پارس خودرو  به خود اختصاص دادند.

 

 

بر این اساس در پایان معاملات امروز، شنبه 30 خرداد، در 41 هزار و 848 نوبت معاملاتی تعداد یک هزار و 175 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش بیش از یک هزار و 957 میلیون ریال معامله شد و ارزش بازار رقم معادل279 هزارمیلیارد تومان را ثبت کرد.                                              

پربازدیدترین آخرین اخبار