کد خبر:۴۲۱۳۵۷
توسط بانک مرکزی؛
مجوز برگزاری مجمع موسس موسسه اعتباری آرمان ایرانیان صادر شد
بانک مرکزی مجوز برگزاری مجمع موسس موسسه اعتباری آرمان ایرانیان (سهام عام - در شرف تاسیس) را صادر کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بانک مرکزی مجوز برگزاری مجمع موسس موسسه اعتباری آرمان ایرانیان (سهام عام - در شرف تاسیس) را صادر کرد.
شایان ذکر است، نامه بانک مرکزی به شماره ۸۴۹۴۰ و تاریخ ۱۳۹۴/۰۴/۰۶ با امضای مدیر کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی اداره مجوزهای بانکی به آقایان عنایتی و متحمل نمایندگان موسسه اعتباری آرمان ایرانیان ابلاغ شده است.
گفتنی است، موسسه اعتباری آرمان ایرانیان (فرشتگان - فردوسی) پس از پذیره نویسی سهام خود در فرابورس که با موفقیت به اتمام رساند،حالا برای تکمیل فرآیند تطبیق خود با مقررات بانک مرکزی یک گام جدی و مهم برای دریافت مجوز رسمی از بانک مرکزی برداشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.