کد خبر:۴۲۱۴۰۰
در پنجمین سال فعالیت علمی صورت گرفت؛

اخذ نمایه اسکوپوس توسط مجله‌ای علمی بین‌المللی به سردبیری استاد دانشگاه صنعتی اصفهان

مجله علمی بین‌المللی علوم و تکنولوژی هیدرولوژی به سردبیری استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، در پنجمین سال فعالیت خود موفق به دریافت نمایه بین‌المللی معتبر اسکوپوس شد.
اخذ نمایه اسکوپوس توسط مجله‌ای علمی بین‌المللی به سردبیری استاد دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مجله علمی بین‌المللی علوم و تکنولوژی هیدرولوژی (IJHST) به سردبیری سید سعید اسلامیان، استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، در پنجمین سال فعالیت خود موفق به دریافت نمایه بین‌المللی معتبر اسکوپوس شد.

 

این مجله که سعی در به روزرسانی اطلاعات، ایده‌ها، تجربیات و روش‌های نوین برگرفته از پژوهش‌های برجسته در رابطه باعلوم هیدرولوژی دارد، تحقیقات جدید و مطالعات تئوری و عملی مرتبط با منابع آب و علوم مرتبط با آن در آلودگی آب، هوا و خاک و خطرات پیش رو را در قالب فصلنامه منتشر می‌کند.

 

اسلامیان، سردبیر این نشریه علمی بین المللی با بیان این که گروه پژوهشی و داوران این مجله از برجسته‌ترین متخصصین و اساتید مطرح از پنج قاره جهان هستند، گفت: این پتانسیل ارزشمند زمینه انتشار دستاوردهای نوین در زمینه‌ علوم هیدرولوژی و منابع آب را فراهم کرده است.

 

وی به دسته بندی عناوین و محورهای اصلی مرتبط با این مجله در ۱۷ گروه اشاره و تصریح کرد: هیدرولوژی سد و مدلسازی مخزن، هیدرولوژی آماری، مدلسازی آبهای زیرزمینی، تغییر اقلیم، اندرکنش هیدرولوژی و اکولوژی، کنترل سیلاب و منطقه‌ای کردن خشکسالی، سنجش از راه دور، GIS و تحلیل داده‌های هیدرولوژیک، تحلیل فراوانی بارندگی، برف، سیل و باد و مهندسی رودخانه از جمله این گروه ها است.

 

عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: هیدرولوژی آب‌های سطحی، شبکه‌های توزیع آب، هیدرولوژی کارست، مهندسی منابع آب، سیاست و اقتصاد آب، بازیافت آب، هیدرومتیورولوژی و هیدرولیک زیست محیطی از دیگر گروه های دربرگیرنده مقالات در این نشریه علمی بین المللی است.

 

اسلامیان با اشاره به انتشار مجله بین المللی علوم و تکنولوژی هیدرولوژی از سال ۲۰۱۱ تا کنون افزود: این مجله درحالی که در پنجمین سال فعالیت خود است، با برخورداری از اعتبار و سابقه ارزنده در سالیان اخیر موفق به دریافت نمایه بین‌المللی معتبر اسکوپوس شد که این امر ضمن ایجاد بستری مناسب به منظور قرارگیری مقالات این مجله در زمره استناد سایر محققین دنیا، زمینه توسعه علم و تکنولوژی توسط این بستر را فراهم خواهد آورد.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با انتشار مقالات نو در علوم هیدرولوژی و علوم مرتبط با آن در این مجله علمی بین المللی، ضمن توسعه و رشد پژوهش­‌های بومی، بر افتخارات علمی کشورمان نیز افزوده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار