آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۶۴۳

فرمانده میدانی داعش در کوبانی به هلاکت رسید

فرمانده میدانی گروه داعش با نام ابوعمر الطرابیشی در درگیری کردها با تروریست ها در شهر کوبانی به هلاکت رسید.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،‌ به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، فرمانده میدانی گروه داعش با نام ابوعمر الطرابیشی در درگیری کردها با تروریست ها در شهر کوبانی به هلاکت رسید.

 

الطرابیشی که از فرماندهان شهر الباب در ریف شرقی حلب و یکی از عاملان ورود تروریست های داعش به شهر کوبانی است در درگیری های این شهر به هلاکت رسید.

 

از سوی دیگر تعدادی از تروریستهای مسلح نیز در پی حملات جنگنده های ارتش سوریه به محل تجمع و پایگاه نظامی آنها در جبل الاكراد در ریف شمالی لاذقیه به هلاکت رسیدند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار