کد خبر:۴۲۳۰۲۲
شعبانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

خیرین مدرسه ساز سوژه جدید سریال تلویزیونی

تهیه کننده این سریال گفت: سریال «بر بالهای آرزو» در یک مجموعه ۳۰ قسمتی هر شب از یکی از شبکه‌های سیما پخش خواهد شد.

عطالله شعبانی در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» خبر از ساخت سریالی با موضوع خیرین مدرسه ساز داد.

 

این تهیه کننده تلویزیونی اظهار کرد: این سریال به سفارش سازمان خیرین مدرسه ساز ساخته خواهد شد، و نام آن «بر بالهای آرزو» است.

 

وی با اشاره به اینکه ایده ساخت این سریال از سال ۹۰ مطرح شد، تصریح کرد: رسول رستگاری از یک سال پیش نگارش فیلمنامه را آغاز کرده است.

 

شعبانی هدف از ساخت این سریال را جذب حداکثری مشارکتهای مردمی در مدرسه سازی عنوان کرد.

 

وی در خصوص بازیگران و هزینه نهایی تولید این فیلم گفت: هزینه نهایی هنوز محاسبه نشده و برای انتخاب بازیگران هم باید به جمع بندی برسیم.

 

گفتنی است، این سریال در یک مجموعه ۳۰ قسمتی هر شب از یکی از شبکه‌های سیما پخش خواهد شد. و تهیه کنندگی آن را عطاالله شعبانی و یوسف خزایی بر عهده دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار