کد خبر:۴۲۴۱۰۰
با همکاری تشکل دانشجویی سفیر دانشگاه صنعتی اصفهان؛

همایش حمایت از جامعه مدنی نیازمند و کودکان کار در اصفهان برگزار شد

همایش حمایت از «جامعه مدنی نیازمند و کودکان کار»، شب گذشته با همکاری تشکل دانشجویی سفیر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، همایش حمایت از «جامعه مدنی نیازمند و کودکان کار»، شب گذشته با همکاری تشکل دانشجویی سفیر دانشگاه صنعتی اصفهان و با حضور جمعی از مردم و خیرین در مؤسسه نیکوکاری سرمد همراه با ضیافت افطار برگزار شد.

 

در این همایش، تشکل دانشجویی سفیر دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری مؤسسه خیریه سرمد و همزمان با شب قدر، ۱۵۰ بسته غذایی را در مناطق محروم شهر اصفهان از جمله قهجاورستان، دارک، شمس آباد، محله عرب‌ها و ...توزیع نمودند.

 

بسته‌های غذایی تدارک دیده شده شامل برنج، روغن، گوشت، مرغ، حبوبات، ماکارونی و... بود که هر بسته کمک معیشتی خانوار با هزینه‌ای در حدود ۱۵۰ هزار تومان تهیه و توزیه گردید.

 

در ادامه این همایش نیز فیلم و کلیپ‌هایی از شعرهای کودکان کار، جامعه مدنی، آرزوهای بچه‌های کار برای حاضرین پخش شد.

 

لازم به ذکر است، جمعیت سفیر دانشجویان در دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان یک تشکل دانشجویی با حدود ۱۰۰ عضو در حال فعالیت است، اولین نهاد مدنی دانشجویی در کشور است که با هدف توانمندسازی اجتماع در بهمن ماه سال ۱۳۹۳ شروع بکار کرده است. جمعیت سفیر دارای سه جامعه هدفِ اقشار آسیب‌پذیر، دانشجو یا احاد جامعه و مسئولین می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار