کد خبر:۴۲۴۱۴۴

دوره آشنایی با کمک های اولیه در پردیس کوثر یاسوج برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با کمک های اولیه در پردیس کوثر دانشگاه فرهنگیان یاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، دوره آموزشی کمک های اولیه دیروز در پردیس کوثر دانشگاه فرهنگیان یاسوج برگزار شد.


در این دوره که با حضور بیش از بیست دانشجوی دختر برگزار شد، با تأکید بر ضرورت آشنایی ونیاز دانشجویان به کمک های اولیه و آموزش آن، به برگزاری یک سری کلاس های آموزشی پرداخته شد.


دانشجویان دختر این دانشگاه در این دوره ابتدا با ارزیابی اولیه بیمار آشنا شدند و پس از آن ضمن آموختن انواع سوختگی و درصد های آن، پیرامون راه های درمان سوختگی های مختلف مطالبی فراگرفتند.


انواع آلرژی و راه های برخورد با آن در حین امداد، احیای قلبی بزرگسالان، ر رفتگی ها و شکستگی ها و راه های مواجهه با انها، انواع پانسمان و بانداژ و انواع زخم ها و مسمومیت ها از دیگر موارد مطرح شده در این دوره آموزشی به شمار می رفت.


برگزاری آزمون کتبی و عملی در پایان دوره برگزار شد و برای دانشجویانی که موفق به کسب حد نصاب نمره شوند، گواهی ضمن خدمت صادر می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار