کد خبر:۴۲۴۶۲۴
مجتبوی در گفتگوی تفضیلی با«خبرگزاری دانشجو»:

امکان بالا بردن ظرفیت پذیرش دانشجو تا سال ۱۳۹۵ وجود ندارد/ از سال آینده چند رشته کارشناسی ارشد به دانشگاه فرهنگیان اضافه می‌شود

دانشگاه فرهنگیان نامی است که تنها سه سال از عمر این دانشگاه می‌گذرد و موجبات تغییرات بسیار بزرگ و تاثیرگذاری در نحوه جذب و استخدام دانشجو معلمان در کشور ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دانشگاه فرهنگیان نامی است که تنها سه سال از عمر این دانشگاه می‌گذرد و موجبات تغییرات بسیار بزرگ و تاثیر گذاری را در نحوه جذب و استخدام دانشجو معلمان در کشور ایجاد کرده است.

 

تربیت و تعلیم دانشجو معلم‌ها آن قدر در کشور دارای اهمیت است که مقام عظمای ولایت در خصوص اهمیت این دانشگاه بارها نکات مهمی را به وزیر آموزش و پرورش و وزارت علوم بیان کرده‌اند و در خصوص رسیدگی به این دانشگاه بیاناتی را عرضه داشته‌اند.

 

بر این اساس «خبرگزاری دانشجو» در استان خراسان رضوی بر آن شد تا دیدار و گفت و گویی صمیمانه با سرپرست این دانشگاه در استان داشته باشد تا از شرایط دانشجو معلمان در این دانشگاه مطلع شود.

 

در ابتدا سید حسین مجتبوی در گفتگوی تفضیلی با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این نکته که کار خبرنگاری کاری بسیار پر استرس و حساس است از حضور خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در این دانشگاه تشکر کرد و گفت: کار خبر و رسانه می‌تواند به جامعه بشری خدمت کرده و دارای ارزش بسیاری است.

 

 دانشگاه فرهنگیان دارای چه جایگاهی در میان دیگر دانشگاه‌های کشور است؟

 

این دانشگاه، دانشگاهی ماموریت گرا و استراتژیک است و قبل از این‌که به آن به عنوان یک شاکله دانشگاهی بنگریم باید این نکته را یادآور شوم که این دانشگاه یکی از بنیادی ترین مراکز تربیت معلم در طول صد سال گذشته در کشور است.

 

دانشگاه فرهنگیان با این نام و جایگاه از سال 1391 پس از تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی ساختاری جدید پیدا کرد و خود را از ساختار سنتی به شاکله‌ای نوین در قالب دانشگاه فرهنگیان در آورد.

 

این دانشگاه پس از این تغییر ساختار مورد تائید وزارت علوم و آموزش عالی در آمده و از سوی وزارت آموزش و پروش نیز مورد حمایت قرار می‌گیرد.

 

باید گفت در این دانشگاه برنامه‌های درسی، جذب هیات علمی، امور مربوط به آموزش عالی و جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

 

در این بین از لحاظ امور مالی دانشگاه فرهنگیان زیر مجموعه وزارت آموزش و پروش قرار دارد. البته روش اداره و مدیریت این دانشگاه بر اساس، اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است که بر اساس اسناد رسمی شکل گرفته در سال 1391 و سند تحول بنیادین به شکل هیات امنایی اداره می‌شود.

 

 اهمیت دانشگاه فرهنگیان در کشور تا چه اندازه است؟

در بیان میزان اهمیت این دانشگاه ذکر این نکته دارای اهمیت است که دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاهی است که در طول سه سال تاسیس خود تا این اندازه مورد توجه شخص رهبر معظم انقلاب است به نحوی که در طول این سه سال ایشان در سخنرانی‌های خود هر ساله بر اهمیت این دانشگاه تاکید دارند.

 

این اهمیت از نگاه مقام معظم رهبری به دلیل توان این دانشگاه در تولید معلم است و باید این نکته را مورد توجه قرار داد که معلمانی که باید فرزندان مردم سرزمین ایران اسلامی را تربیت و رشد دهند در این دانشگاه ساخته می‌شوند.

 

ارکان دانشگاه فرهنگیان به چه شکل است؟

برای پاسخ دادن به این سئوال باید به کمی قبل تر بازگشت و به اساسنامه این دانشگاه اشاره داشت، آن چنان که اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در جلسه ۷۰۴ تاریخ ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۰از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و مورخ ۲۸ مرداد ماه سال ۹۰ به تصویب وزیر آموزش و پروش رسید.

 

این اساسنامه در تاریخ اول اسفند ماه سال ۱۳۹۰ به امضای رئیس جمهور وقت رسید و مورد ابلاغ قرار گرفت که بر اساس این اساسنامه تمامی اهداف، وظایف، اختیارات اشخاص حقوقی، محل فعالیت، ارکان و ترتیب هیات امنای این دانشگاه مشخص شدند.

 

در پاسخ به این سئوال «خبرگزاری دانشجو» باید گفت این دانشگاه دارای چهار رکن می‌باشد که عبارت هستند از هیات امنا، رئیس دانشگاه، هیات رئیسه و شورای دانشگاه فرهنگیان.

 

اعضای هیات امنای دانشگاه فرهنگیان عبارت است از رئیس جمهور( رئیس هیات امنا)، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور (به حسب مورد)، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دبیر شورای انقلاب فرهنگی، معاون آموزشی وزارت علوم، رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور(دبیر هیات امنا)، دبیر کل شورای عالی آموزش و پروش، رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پروش و سه تن از هیات‌های علمی و فرهنگی کشور( ترجیحا اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و یا مدرسین حوزه‌های علمیه دارای کرسی).

 

 اشاره ای به اساس نامه این دانشگاه داشته باشد؟

اساسنامه این دانشگاه نیز بر حسب نیاز وزارت علوم تحقیقات و فناوری بسته شده است، به این نحو که هر دانشگاهی در استان مربوطه خود دارای دو پردیس و برخی استان‌ها بر اساس نیاز خود دارای مراکز تابع آموزش عالی علاوه بر این دو پردیس هستند.

 

دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی از مجموع غریب به کل دانشجویان فرهنگیان کشور حدود ۷۰۰۰ دانشجو معلم دارد. این دانشجویان از این جهت دانشجو معلم لقب گرفته‌اند که دانشجویانی هستند که بدون تردید معلم خواهند شد.

 

از تعداد ۷۰۰۰ دانشجوی این دانشگاه حدود ۳۰ درصد دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و حدود ۷۰ درصد دانشجویان کارشناسی پیوسته هستند که در دو پردیس شهید بهشتی مخصوص برادران و پردیس شهید هاشمی نژاد مخصوص خواهران تحصیل می‌کنند.

 

از مجموع این ۷۰۰۰ دانشجو حدود ۱۴۰۰ دانشجو در پردیس شهید هاشمی نژاد و ۲۰۰۰ دانشجو نیز در پردیس شهید بهشتی مشغول به تحصیل می‌باشند.

 

علاوه بر این دو پردیس دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی دارای چهار مرکز تابعه نیز می‌باشد که شامل مرکز آموزش عالی ثامن الحجج(ع) در خیابان دانشجو، مرکز آموزش عالی در نیشابور، مرکز آموزش عالی علامه طباطبایی در سبزوار و مرکز آموزش عالی شهید رجایی در تربت حیدریه می‌باشد.

 

هر کدام از این مراکز بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ دانشجو در اختیار دارد که می‌توان گفت مجموعه دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی شامل دو پردیس و چهار مرکز آموزش عالی است.

 

نحوه جذب دانشجو در این دانشگاه به چه شکل است؟

دانشگاه فرهنگیان از طریق کنکور سراسری اقدام به جذب دانشجو می‌کند به این شکل که از میان داوطلبانی که به حضور در این دانشگاه ابراز علاقه کرده‌اند و طبیعتا از بالاترین نمرات در کنکور سراسری بهرمند هستند اقدام به گزینش دانشجو می‌کند.

 

پس از انتخاب دانشجویان دختر و پسر مورد نظر، این دانشجویان جهت انجام مصاحبه و گذراندن فرایند گزینش فراخوانده می‌شوند و پس از گذراندن این مراحل استخدام آموزش و پروش شده و از همان ابتدای ورود به دانشگاه حکم کارگزینی خود را دریافت می‌کنند.

 

این دانشجویان از همان ابتدا کمک هزینه تحصیلی دریافت کرده و تمامی امکانات تحصیلی خود را به صورت رایگان دریافت می‌دارند و تنها جهت دریافت خدمات خوابگاهی و سلف سرویس از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هزینه دریافت می‌شود که این هزینه تقریبا 45 درصد همان کمک هزینه‌ای است که از دانشگاه دریافت می‌کنند.

 

البته ذکر این نکته ضروری است که تمامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان متعهد به استخدام هستند و پس از پایان دوره چهار ساله تحصیل خود به محل تعیین شده جهت خدمت خود می‌روند.

 

آیا دانشگاه فرهنگیان از طریق آموزش و پروش نیز دانشجو می‌پذیرد؟

بله؛ اما باید به این نکته توجه داشت که باید هر فردی که بنا است در کشور معلم شود از کانال دانشگاه فرهنگیان عبور کند.

 

بر این اساس وزارت آموزش و پروش نیز برای دریافت نیرو باید از طریق این دانشگاه وارد عمل شود به این صورت که در آینده نزدیک که بنا است این وزارت خانه ۵۰۰۰ نیرو از میان برگزیده‌های لیسانس دیگر دانشگاه‌ها دریافت کند باید برگزیده های خود را جهت گذراندن یک دوره یک ساله به این دانشگاه بفرستد.

 

به این نحو که باید این تعداد نیرو پس از گزینش آموزش و پرورش به مدت یک سال در این دانشگاه دوره‌های تخصصی فنی، مهارت‌های روش تدریس و مهارت‌های مرتبط با رشته معلمی را فرا بگیرد و پس از این مرحله به استخدام آموزش و پروش در خواهند آمد.

 

علاوه بر این مورد بخشی از دانشجویان ما دانشجو معلمانی هستند که قبلا استخدام آموزش و پروش شده‌اند؛ اما دارای مدرک فوق دیپلم بوده و در نظر دارند لیسانس گرفته و ارتقای تحصیلی پیدا کنند.

 

این دانشجویان که در کل کشور ۲۰ تا ۳۰درصد دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می‌دهند به عنوان دانشجویان کارشناسی ناپیوسته شناخته می‌شوند که پس از گذراندن این دو سال در دانشگاه فرهنگیان به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

 

 چند رشته دانشگاهی در دانشگاه فرهنگیان تدریس می‌شود؟

در حال حاضر در دانشگاه‌ فرهنگیان استان خراسان رضوی حدود 16 رشته تدریس می‌شود که اغلب رشته‌های مورد نیاز وزارت علوم می‌باشد.

 

البته بنا بر این است که از سال آینده در چند رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه دانشجو جذب شود، دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی از مهر ماه سال 1394 مانند برخی از پردیس‌های فرهنگیان کشور دارای چند رشته کارشناسی ارشد در پردیس‌های خود خواهد شد.

 

این رشته‌ها پس از تصویب در شورای گسترش دانشگاه به دانشگاه فرهنگیان کشور ابلاغ خواهد شد و بر این اساس ما می‌توانیم در کنکور سراسری در برخی از رشته‌های خود که ذکر نام آن‌ها فعلا میسر نیست دارای دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری شویم.

 

 سیاست جذب دانشجو در این دانشگاه به چه نحو است؟

سیاست جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان از بوم برای بوم است به این نحو که دانشجوی هر استان و شهرستانی در همان استان و شهرستان جهت انجام خدمت خود مشغول می‌شود.

 

این اتفاق در جذب دانشجو در این دانشگاه موثر و با دادن آرامش خاطر به دانشجویانی که سابق بر این مجبور بودند مسافت طولانی را پیموده و از خانواده دور باشند مراتب آسودگی و کیفیت بخشی بهتر در امر آموزش را فراهم می‌کند.

 

البته نظام این دانشگاه به صورت شبانه روزی است و به جزء دانشجویان متاهل و بومی دیگر دانشجویان از خدمات خوابگاهی بهره می‌برند.

 

تعداد زیادی از دانشجویان ما در خوابگاه به سر برده و از امکانات خوابگاهی این دانشگاه بهره می‌برند مانند کتابخانه، فضای سبز، مسجد، سلف سرویس، سالن ورزشی، زمین چمن، سالن کشتی، تالار همایش‌ها، موزه تاریخ علوم طبیعی و غیره که این امکانات پردیس شهید بهشتی مشهد را به عنوان یکی از بهترین پردیس‌های دانشگاه‌های فرهنگیان ایران معرفی کرده است.

 

البته باید علاوه بر داشتن امکانات این دانشگاه به ساختمان دانشگاه که دارای ۱۴ هکتار زیربنای عرصه است، امکانات خوابگاهی مناسب، در اختیار داشتن اساتید مجرب، کادر اداری توانا، دانشجویان با استعداد و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در پویا کردن دانشجویان این دانشگاه تاثیرگذار بوده است نیز توجه و اهتمام ویژه داشت.

 

دانشجو: آیا مرکز مدیریت امور پردیسان ایجاد می‌شود؟

بله بر اساس مصوبه جدید دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه سال جاری چارت این دانشگاه دچار تغییراتی خواهد شد که ایجاد مرکز مدیریت امور پردیسان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی یکی از این تغییرات به شمار می‌رود.

 

این مرکز در ساختمان دیگری در این دانشگاه مستقر خواهد شد و ریاست آن نیز بر عهده رئیس دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی خواهد بود.

 

این مرکز این اجازه را به ما خواهد داد که مدیریت دو پردیس و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی تا حدی بر عهده خود استان بوده و بر حسب نیاز تصمیم‌ها اتخاذ شود.

 

ارتباط دانشگاه فرهنگیان با دیگر دانشگاه‌های استان به چه شکل است؟

تلاش داشته‌ایم در حوزه‌های مختلف با دانشگاه‌های مشهد از جمله فردوسی ارتباط داشته باشیم؛ بر همین اساس تفاهم نامه‌ای با کافی جهت انجام همکاری با این دانشگاه در موارد مختلف امضاء کرده‌ایم.

 

تفاهم نامه‌ای نیز با دانشگاه حکیم سبزواری سبزوار جهت تبادل استاد و برگزاری کلاس‌های آموزشی داشته‌ایم و تلاش داریم این ارتباط را با دیگر دانشگاه‌های مشهد و استان توسعه دهیم، از طرفی ارتباط خود با آموزش و پروش و دیگر سازمان‌ها و نهادها در استان را نیز حفظ کرده‌ایم.

 

  تشکل‌های دانشجویی و برنامه‌های خاص دانشگاه برای دانشجویان به چه شکل است؟

دانشگاه دارای تشکل‌ها و کانون‌های خوبی است که با آمدن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به این دانشگاه فعال‌تر نیز شده است، البته کلیات کار تشکل های دانشجویی را مسئول امور فرهنگی و دانشجویی و کارشناسان فرهنگی دانشگاه در اختیار شما و مخاطبان این خبرگزاری خواهند داد.

 

اما در خصوص دانشجویان و برنامه‌های دانشگاه برای این قشر جوان و پر نشاط شاید بهتر باشد بهترین برنامه دانشگاه که مدت زیادی نیز از آن نمی‌گذرد را برای شما معرفی کنم و آن هم طرح زیارت اولی‌ها است که برای اولین بار در میان دانشگاه‌های فرهنگیان کشور به انجام این طرح اقدام کردیم.

 

بر این اساس ۱۷۰ دانشجوی دختر دانشگاه‌های فرهنگیان کشور را که تا کنون به زیارت امام هشتم(ع) نائل نیامده بودند را به مشهد دعوت کرده و در مدت دو روز از تاریخ پنجم تا هفتم خرداد ماه ۱۳۹۴ از این دانشجویان میزبانی شایسته‌ای را به عمل آوردیم.

 

تلاش داریم تا با همکاری معاونت زیارت استانداری این طرح را ملی و در هر سال بار اولی‌های دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان را به مشهد بیاوریم، در صورت توان مهر ماه سال 1394 نیز در قالب این طرح میزبان برادران دانشجوی زیارت اولی دانشگاه‌های فرهنگیان کشور خواهیم بود.

 

نگاه ما نگاهی تربیتی و فرهنگی است و در ایام تابستان که دانشگاه فاقد دانشجو است برای ۴۰۰۰ فعال دانشجویی دیگر دانشگاه‌های کشور میزبانی برنامه‌های مختلف این دانشجویان را بر عهده داریم.

 

 صحبت هایی مبنی بر بالا بردن ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان به گوش می‌رسد تا چه اندازه این سخنان صحت دارد؟

با توجه به فضای محدود دانشگاه و امکانات خوابگاهی و با در نظر گرفتن تعداد بالای دانشجویان خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان و از سویی نداشتن خروجی از سال تاسیس این دانشگاه یعنی سال 1391 تبعا امکان بالا بردن تعداد پذیرش دانشجو در این دانشگاه تا پایان سال تحصیلی 1395 وجود ندارد.

 

بر این اساس پس از فارغ التحصیلی اولین گروه از دانشجو معلمان این دانشگاه می‌توان جهت پذیرش بیش از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی اعمال نظر کرد.

 

 وضعیت بودجه‌ای در دانشگاه فرهنگیان به چه نحو است؟

  دانشگاه فرهنگیان از دو طریق اقدام به جذب بودجه می‌کند در ابتدا از طریق وزارت آموزش و پروش و به صورت متمرکز بودجه دریافت می‌کند و در مرحله دوم از طریق بودجه تکلیفی و یا همان بودجه‌ای که از محل درآمدهای دانشگاه به دست می‌آید تامین اعتبار می‌کند؛ البته اشاره به رقم بودجه نیز به دلیل مصوب نشدن آن در سال جاری امکان پذیر نیست.

 

خبرگزاری دانشجو: اساتید دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی اساتید نخبگانی هستند؟

بله قریب به اتفاق اساتیدی که در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند فارغ التحصبلان مرکز تربیت معلم قدیم هستند و به خوبی با ساختار قدیمی این دانشگاه و نقاط ضعف و قوت آن اشنا هستند.

 

این اساتید برای این مرکز و در این مرکز سابق بر این درس خواندن و اکنون به دنبال رفع آسیب‌هایی که از قبل در این سیستم احصاء کرده‌اند می‌باشند تا در دانشگاه فرهنگیان نوین این مشکلات دامن گیر دانشجویان نشود.

 

ما تلاش داریم با بهره گیری از شیوه‌های مناسب ساختار سنتی مراکز تربیت معلم و ترکیب آن با ساختار نوین به شیوه‌های مطلوب تدریس از جمله اقدام پژوهی، بارش مغزی و روش‌های اکتشافی و غیره دست یافته و تحولاتی در این زمینه برای معلمان آینده کشور ایجاد کنیم.

 

بر این اساس دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی از میان زبده‌ترین و نخبه ترین اساتید در استان برگزیدهای خود در این دانشگاه را انتخاب کرده و از میان صدها پیشنهاد رسیده عالمان فرهیخته و دارای مدرک phd و کارشناس رشته را جهت تعلیم دانشجو معلمین خود برگزیده است.

 

 به عنوان اخرین سئوال لطفا بگویید دانشجویان علاقمند به دانشگاه فرهنگیان باید دارای چه رتبه و توان علمی باشند که جذب این دانشگاه شوند؟

این سئوال بسیار خوبی است و باید در پاسخ آن گفت این نکته بستگی به بوم دانشجو دارد گاهی دانشجویی از خواف با رتبه هشت هزار نیز در این دانشگاه درس می‌خواند و گاهی دانشجویی از مشهد با رتبه بسیار پایین تر جذب دانشگاه نمی‌شود.

 

دانشجویان باید بر اساس شرایط آورده شده در دفترچه کنکور نسبت به بوم و توان علمی خود وارد عمل شده و برای دانشجو معلم شدن تلاش کنند.

 

نکته قابل توجه در دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی این است که در میان دانشجو معلم‌های این دانشگاه ۵۰ دانشجوی دختر و ۳۰ دانشجوی پسر دارای رتبه زیر ۳۰۰ وجود دارند که با وجود داشتن شرایط بسیار خوب تحصیلی در دیگر دانشگاه‌های مطرح استان و کشور دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کرده‌اند.

 

دانشجویان دارای رتبه‌های دو و یک رقمی این دانشگاه انگیزه بالای خود از انتخاب دانشگاه فرهنگیان را در ابتدا علاقه به معلمی و در نهایت استخدامی حتمی این دانشگاه دانستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Germany
۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
توروخدا فکری به حال ما ورودی های 93 بکنید.زمان مشخص صدور حکممان پس چه موقع هست
11
1
دانشجوی ورودی 93 دانشگاه فرهنگیان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷
با سلام. لطفا از رییس دانشگاه فرهنگیان سوال کنید که چرا امسال هنوز احکام ورودیهای ۹۳ رو نزدند؟
14
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۳
لطفا از وزیر اموزش و پرورش بپرسید چرا حکم استخدامی ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان هنوز زده نشده است؟ممنون از زحماتتون
10
0
پیمان - ورودی 93
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۷
وضعیت استخدام ما چی شد؟؟؟؟؟
از خبرگزاری دانشجو می خوام این موضوع رو پیگیری کنه
قانونا باید سال 93 ردیف استخدامی صادر میشد ولی با گذشت یه سال بخشنامه استخدام نیومده که هیچ حتی ردیف استخدامی هم صادر نشده!!!
حتی دانشگاه به جای دادن کمک هزینه تحصیلی به ما پول هم ازمون گرفتن!!!
6
0
93
Saudi Arabia
۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۳
سلام مااز دانشجو معلمان ورودی 93 دانشگاه فرهنگیان هستیم
باا گذشت یک ترم از ورود ما به این دانشگاه خبری از حکم استخدامی و تعهد استخدام برای ما نیست
در صورتی که تعهد استخدام به صورت کاملا صریح در دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته ی سال 93 ذکر شده بود و 12000دانشجو که اکثرا دارای رتبه های عالی هستند و میتوانستند به جای این دانشگاه دانشگاه های به مراتب دارای سطح بالاتری از این دانشگاه را انتخاب کنند اما به دلیل تعهد استخدام و تثبیت آینده ی شغلیشان این دانشگاه را انتخاب کردند
متاسفانه خبری از استخدام ما نیست
و شایعاتی در مورد عدم استخدام ما وجود دارد نکته اینجاست که مسئولین که اطلاع داشتند بودجه ی لازم برای پذیرش دانشجو را نداشتند چرا با آینده 12000 دانشجو بازی میکنند؟؟؟
چرا قبل از انتخاب رشته
6
0
سید سعید رحیم زاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰
لطفا مراحل استخدام ورودی های 93 دانشگاه فرهنگیان رابررسی کنید. ممنون
5
0
ورودی 93
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
وضعیت استخدام ما ورودی های 93 به کجا رسید؟

حقوق معوقه این 6 ماه چی میشه؟
4
0
ورودی 93
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷
واقعا واسم سواله چرا خبرگزاری ها و رسانه ها با وجود این همه اعتراض ورودی های 93 هیچ اقدامی نمیکنن
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار