آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۱۵۶

شورای تبیین مواضع ۹۵ تشکل بسیج دانشجویی استان گیلان بیانیه ای صادر کرد

شورای تبیین مواضع ۹۵ تشکل بسیج دانشجویی استان گیلان مبنی بر دعوت به حضور دانشجویان و اقشار مختلف مردم در راهپیمایی روز قدس بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزرای دانشجو» از رشت، شورای تبیین مواضع 95  تشکل بسیج دانشجویی استان گیلان مبنی بر دعوت به حضور دانشجویان و اقشار مختلف مردم در راهپیمایی روز قدس بیانیه ای صادر کرد.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

 

از هنگامی که رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام روح الله چشم شیطان بزرگ را نشانه رفت و آخرین جمعه ماه رمضان را مهر به نام فلسطین زد.

 

  اهریمن خوب می‌دانست که با ادامه این تجمیع انرژی نخواهد توانست چشمان خود را نجات دهد و فرزند شوم خود در منطقه را از دست می‌دهد و در نهایت خود نیز نابود خواهد شد.

 

 باری استکبار، جهل،  منیت، خودکامگی،  تزویر و صهیونیست دست به دست هم دادند تا مسلم را به جان برادر خود انداخته و به جای آمادگی برای نابود کردن عده سرطانی اسرائیل،  صحنه های سربریدن همدیگر را به نظاره بنشینند و کشورهای مسلمان را به تاراج رفته ببینند.

 

ای مسلمانان جهان اوف بر جهالت،  اوف بر کوته بینی و ننگ بر مسلمی که بربریت و جاهلیت قبیله گرایی و خون پرستی جای اشهدین وی را گرفته است.

 

ای مسلمین،  این بیدار دلان، ای مومنین،  ای اهل سنت،  ای شیعیان،  ای عرب ها، ای ایرانیان،  ای دانشجویان روشن ضمیر  چشم اهریمن موزیانه به ما مینگرد و در حال التیام خود است،  بپا خیزید... تکبیر گویید و سنگ هاتان را به سوی او پرتاب کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار