به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اخیرا افزایش 15 تا 20 درصدی قیمت شیر و لبنات مورد تصویب مراجع ذیصلاح قرار گرفته است اما تاکنون به صورت رسمی اعلام نشده است.
این افزایش قیمت در حالی رخ میدهد که پیش از این و در مواقع قبلی، وزارت بهداشت نسبت به افزایش قیمت لبنیات واکنش نشان میداد و آنرا موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور عنوان میکرد.
آنها در گزارشات خود به کمبود ویتامین D و کلسیوم در میان افراد جامعه استناد میکردند و افزایش قیمت و کاهش قدرت خرید را عامل افزایش فقر ویتامین D در شور میدانستند.
به همین منظور افزایش دوباره قیمت شیر را با وزیر بهداشت در میان گذاشتیم تا نظر وی را در این مورد بپرسیم.
سید حسن قاضیزاده هاشمی گفت: این خبر قرار بود بعد از ماه مبارک رمضان اعلام شود.
وی در مورد نظر وزارت بهداشت گفت: در مورد شیر من میدانم که بیش از 2 سال است که دامداران با مشکل مواجه هستند و تقریبا فشار زیادی به آنها از طرف برخی صنایع لبنی میآید.
وزیر بهداشت افزود: اتفاقا در این مورد خاص ما موافق افزایش قیمت هستیم چرا که آسیب به دامدار موجب کاهش تولید شیر میشود.
وی با بیان اینکه نباید در حمایت از مصرف لبنیات کاری کنیم که به دامداران آسیبی وارد شود، افزود: شاید اگر وضع اقتصادی دولت خوب بود یارانهای به دامدار میداد تا افزایش قیمت رخ ندهد.
هاشمی ادامه داد: اما به علت اینکه درآمد دولت بخاطر کاهش قیمت نفت، کاهش یافته است، یا باید شاهد آسیب به دامداران و کاهش تولید شیر میشدیم و یا قیمت شیر را افزایش میدادیم.
وی تأکید کرد: دقیقا نمیدانم که این افزایش تنها مخصوص شیر است یا کل لبنیات را شامل میشود.