اسرائیل سعی دارد تا روند مذاکرات را منحرف کرده و به نفع خود سوق دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۴۵۴
دانشجوی دانشگاه علوم تحقیقات تهران:

اسرائیل سعی دارد تا روند مذاکرات را منحرف کرده و به نفع خود سوق دهد

دانشجوی دانشگاه علوم تحقیقات تهران گفت: اسرائیل سعی دارد تا روند مذاکرات را منحرف کرده و به نفع خود سوق دهد.

ابوطالب احمدی ارکمی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: بیان دیدگاه اسرائیل در مورد فناوری هسته ای و عکس العمل این رژیم در برابر مذاکرات نیز خالی از لطف نیست.

 

وی افزود: اسرائیل در ابتدا به همراه هم مسلکان و متحدانش، فریاد تهدید آمیز بودن فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران را سر می‌داد و سعی کرد تا این باور را به جهانیان بقبولاند که باید تاسیسات هسته ای ایران بمباران شود.

 

دانشجوی دکتری مطالعات جنوب غرب آسیا دانشگاه علوم تحقیقات تهران گفت: اما پس از ناکام ماندن در این رابطه فعالیت گسترده ای در جهت انجام اقدامات جاسوسی و شناسایی دانشمندان هسته ای ایران و ترور آنها انجام داد.

 

احمدی افزود: اسرائیل وقتی نتوانست جلوی شکل گیری و انجام مذاکرات فنی و سیاسی میان ایران و گروه 1+ 5 را بگیرد، سعی کرد تا روند مذاکرات را منحرف کرده و به نفع خود سوق دهد.

 

دانشجوی دکتری مطالعات جنوب غرب آسیا دانشگاه علوم تحقیقات تهران تصریح کرد: بنابراین ملت ایران با اطلاع از عکس العمل شیطانی و خصمانه این رژیم علیه ایران در همه عرصه ها و خصوصا در زمینه فناوری هسته ای و شناخت ماهیت استبدادی و ظالمانه اسرائیل، بر خود لازم دانستند تا روز قدس را مانند هر سال بسیار با شکوه برگزار کنند و با این اقدام، پشتوانه ای محکم و موثر برای تیم هسته ای ایران در ماراتن مذاکرات هسته ای باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار