اکبر محمدی پور، دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: پروزه نفوذ به عنوان یکی از استراتژی های اصلی ایالات متحده آمریکا برای مقابله با انقلاب اسلامی است و در این جهت از انواع و اقسام روش ها و ابزارها بهره گیری مینماید.
وی افزود: بدون شک یکی از اصلی ترین جوامع هدف جهت هجوم نرم و حساب شده قشر دانشجو و دانشگاهی می باشد، چرا که جمع کثیری از نخبگان کشور در مجموعه دانشگاه مشغول به فعالیت میباشند.
دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران تصریح کرد: با توجه به چنین جایگاه حساس و مهمی، وظیفه اصلی جامعه دانشگاهی حفظ هوشیاری و درک صحیح از شرایط روز کشور در مواجهه با جهان میباشد. این امر دانشجو و دانشگاه را بر آن میدارد تا در قبال شرایط به وجود آمده حالت انفعال یا بی تفاوتی نداشته باشد و با روشن نمودن اذهان خفته جمعیت خاکستری فارغ از اتفاقات و روبدادها، آنان را متوجه این جنگ نرم و خزنده و صد البته خطرناک تر از جنگ های کلاسیک و سخت نمایند. در واقع جنگ نرم با بهره گیری از ابزارهایی نظیر جنگ روانی و جنگ رسانه ای با اقدامات نرم افزارانه انجام می گیرد.
محمدی پور افزود: در این چارچوب میتوان گفت سرنوشت نبرد میان جبهه حق و باطل را منازعه میان دو مبنای محاسباتی در درون جبهه حق تعیین میکند؛ در یک سو مبنایی متکی به ایمان الهی و با بهره گیری از تدبیر عقلی و در سوی دیگر، مبنایی کاملاً مادی که به شدت متأثر از القائات جبهه باطل قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: آنانکه اعتماد به پروردگار و سنن آفرینش را برگزینند، دشمن خود را حقیقتاً بشناسند و به آن اعتماد نکنند با تکیه به نیروی مردم و عقلانیت صحیح میتوانند دشمن را به زانو درآورده و محاسبات خود را بر آن تحمیل کنند.
دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفت: در مقابل دشمن نیز با ابزارهای ادراکی همچون تهدید و تطمیع تلاش میکند قوای ادراکی نیروهای جبهه حق را دچار اختلال ساخته و آنان را دچار اشتباه محاسباتی کند، در چنین شرایطی آنانکه در مبنای محاسباتی، کمتر به عناصر اتکال الهی توجه داشتهاند دچار ضعف و خودباختگی میگردند، این رویکرد ناشی از نادیده انگاشتن عوامل معنوی و سنتهای الهی و تکیه صرف بر عوامل محسوس و مادی است.
محمدی پور گفت: به عنوان مثال كري در سخنان خود در كنگره آمريكا به اين نكته اشاره ميكند كه بسياري از جوانان ايراني از تلفنهاي همراه استفاده ميكنند.شاید اين نكته چندان به مذاكرات اتمي ارتباطي پيدا نكند، اما زماني كه بحث نفوذ در اين ميان مطرح ميشود، فرهنگ نقش اصلي را پيدا ميكند، به گونهاي كه حتي رهبري نيز در سخنان خود به اين نكته اشاره ميكنند كه فرهنگ خواب را از چشمان من ميپراند، حالا در اين ميان بايد براي بحث فرهنگي و نقشه دشمن پس از برجام تدبيري انديشيده شود.
وی با بیان این که دشمنان از آغاز انقلاب برنامهها و توطئههای فراوانی را انجام دادهاند تا به هر طریقی بتوانند ایران را تحقیر و زمین گیر نمایند، گفت: چراکه انقلاب ۵۷ گفتمانی را در جهان تولید کرد که توانست در مقابل همه برنامههای شرق و غرب ایستادگی نماید، آمریکائیها که نزدیک به نیم قرن تا پائینترین سطح جامعه نفوذ داشتند؛ بعد از انقلاب به حاشیه رانده شدند و دست آنها از منابع سرشار ایران کوتاه ماند؛ لذا تلاشهای زیادی را برای انحلال نظام نوپای اسلامی انجام دادند؛ اما هرچه بیشتر تلاش کردند کمتر نتیجه گرفتند.
دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران تصریح کرد: در واقع انقلاب اسلامی با ابزار نرم معنویت و الهیات رهاییبخش و نسخه شفابخش، مستضعفین عالم را وارد عرصههای جدیدی رهنمون ساختند، لذا استکبارستیزی تبدیل به گفتمان مبنایی شده که به تبع آن وجدان خفته بسیاری از جهانیان بیدار شده است. دشمنان سرسخت غربی – ایرانی آرزو دارند که پس از سه دهه – حالا که باب مذاکره بین آنها با مسئولان ایران باز شده – از برخی فشارها بکاهند و برخی امتیازات در زمینههای اقتصادی و فنی را به ایران واگذار نمایند تا زمینه ورود به عرصه آرمانها و ارزشهای اسلامی برای آنها محیا شود.
محمدی پور گفت: مصالحهنامه با جمهوری اسلامی ایران و نرمش در برخی از حوزهها با اهداف و نیاتی است. همانطور که رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای خبرگان رهبری فرمودند؛ که مسئولان آمریکایی انتظار دارند تا مسئولان ایرانی کارهای متفاوت انجام دهند؛ یعنی از ارزشهای انقلابی و اسلامی دست بردارند و به فرموده معظم له؛ چنین چیزی هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: آمریکایی ها قبلاً گفته بودند که ما از طریق اعزام اساتید و دانشجویان آمریکایی به ایران و بالعکس به دنبال نفوذ در ایران هستیم که نتیجه این سخنان مقامات آمریکایی را میتوان در سفر گروهی از آمریکایی ها به ایران به ریاست «آلن گودمن» از دست اندرکاران سازمان سیا مشاهده کرد که به طور مرموز و بی سروصدا با مجامع دانشگاهی و وزارت علوم در ایران در ارتباط به بهانه تبادل دانشجو گفت و گو و بحث و تبادل پرداختند.
دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران گفت: چه بسا دشمن در پسابرجام از تاکتیک های انگلیس خبیث یعنی حرکت های موازی در قالب تهاجمات نرم، برای از بین بردن آرمان ها و پیام های شورآفرین عاشورا استفاده کند. راهبرد نفوذ همچون بسیاری از راهبردهای شیطان بزرگ ممکن است چندلایه و حتی پوششی و بدون سر و صدا صورت پذیرد و به خاطر همین باید با نگاهی دقیق بتوانیم سرچشمه ها و آبشخورهای اصلی و مجاری مرموز نفوذ را شناسایی و رصد کنیم. نفوذ در داخل ایران و حضور محوری در منطقه و کوتاه کردن نقش ایران در معادلات منطقه ای و بین المللی دو هدف مرموزی است که آمریکا در شرایط پسابرجام به دنبال آن خواهد بود و نباید از آن غفلت کرد.
محمدی پور خاطرنشان کرد: تبیین و تلاش در جهت نیل به اقتصاد مقاومتی، توسعه علمی، حفظ روحیه انقلابیگری در آحاد ملت بهویژه نسلجوان و دانشجو، ارتقای فعالیت های فرهنگی در این زمینه، افزایش هوشیاری و آگاهی از عوامل مهم تضمینکننده و تعیین کننده است؛ که دشمن را از تهاجم سیاسی، امنیتی، نظامی، اقتصادی و دل بستن به چماق تحریم و دل بستن به مقولهی نفوذ و نفوذیها ناامید میسازد.