اکبر محمدی پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان اینکه دانشجویان با ید جلوی نفوذ و ورود فتنه را در دانشگاه ها بگیرند، گفت: دانشجویان باید با شناسایی و شناساندن افراد حاشیه دار و فتنه گر از طریق افشای سوابق و لطمات و هزینه هایی که توسط ایشان جامعه و کشور متحمل شده است، چهره واقعی و نیات شوم آنها را بر ملا سازند.
وی افزود: همین امر باعث میشود تا چنین افرادی حتی در صورت سوءمدیریت نتوانند به نحوی که هدفشان است به ساحت دانشگاه ها ورود پیدا کنند، جوانان ما جوانان آگاهی هستند و مطمئناً با اطلاع رسانی های صحیح و به هنگام سره را از ناسره تشخیص خواهند داد.
دانشجوی علوم تحقیقات دانشگاه تهران گفت: متاسفانه بعضی از مسئولان دانشگاهی با نگاه حداقلی سعی دارند نیروهای ارزشی و انقلابی را در حاشیه ببرند، این مسئولان قصد ندارند که افسران جوان جنگ نرم را تحویل جامعه دهند و نمیخواهند دانشجویان فعال و پویا و انقلابی را تربیت کنند.
محمدی پور با اشاره به لغو تحریم ها بعد از برجام گفت: امنيت یعنی پدیدآور احساسی در انسان باشد که او را به سوی رهایی از بیم و هراس رهنمون شود، انسانها ذاتا خواستار رفاه و آسايش هستند در ابعاد مختلف، به راستي اين تحريم ها را چه كسي وضع کرد؟ مگر دولت هاي استكباري در جهت تحريم ملت ايران اين اقدام را انجام ندادند؟ ايستادگي ملت در برابر استكبار، آسايش و رفاه دائمي و غيرقابل نفوذ بودن كشور را در پي دارد و دولت و ملت بايد آگاه باشند اگر رفاه و آسايشي بعد از لغو برخي تحريم ها نيز انجام شود موقتي و ناپايداراست و نبايد از مستقل بودن ملت ايران ذره اي بكاهد.
وی گفت: وقتي طرف مقابل قابل اطمينان نيست، هرگاه ممكن است حيله و مكري به كار ببرد، نفوذ به كشور را در اهداف اصلي خود قرار داده باشد، آيا اين درست است به فكر اين باشيم ورود آمريكا همراه با آسايش و امنيت است. مسلماً خير.
دانشجوی علوم تحقیقات دانشگاه تهران تصریح کرد: هر دانشجويي بايد بداند استكبارستيزي و شناخت دشمن در حال حاضر از جمله وظايف اوست. دانشجويان به عنوان قشري تأثيرگذار در جامعه حضور دارند و باید طبق فرمايشات رهبر انقلاب كه فرمودند: مبارزه با استكبار جزو کارهای اساسی است، جزو مبانی انقلاب است، یعنی اگر مبارزه با استکبار نباشد، ما اصلاً تابع قرآن نیستیم. دانشجویان نقش ویژه ای در بیداری جامعه داشته و دارند، دانشجویان باید در کنار رشد علمی خود، سعی در افزایش بصیرت و بینش سیاسی خود باشند و در دام نقشه های بیگانگان و بدخواهان قرار نگیرند. دانشجویان باید با بصیرت افزایی خود جلوی نفوذ و انحراف در دانشگاه و به تبع آن در جامعه را بگیرند.
محمدی پور در ادامه افزود: استکبارستیزی و ظلم ناپذیری امری فطری برای تمامی انسانها است و هیچ انسانی را نمیتوان یافت که از مظلوم واقع شدنش استقبال کند. اگر پذیرش ظلم و سازش با استکبار را مطرح کنیم در حقیقت جنبه مهمی از انسانیت و آزادگی را زیرپا گذاشته ایم، ما بنا به تعبیر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، آمریکا را شیطان بزرگ و مصداق استکبار میدانیم.
وی با بیان این که جنبش دانشجویی امسال نفرت خود را از ظلم و استکبارستیزی در حماسه ۱۳آبان به خوبی نشان دادند، گفت: استکبارستیزی یکی از آرمان های انقلاب اسلامی است و هر فرد آزادی خواهی باید انزجار خود را از مستکبرین عالم اعلام کند. در فضای مسئولین فرهنگی دانشگاهها هم استکبارستیزی نمود پیدا کند و آنها هم مروج استکبارستیزی باشند چون در این صورت است که استکبارستیزی و آمریکا ستیزی که در کشور نهادینه شده است، باقی خواهد ماند.
دانشجوی علوم تحقیقات دانشگاه تهران تصریح کرد: کسانی که امروز بر طبل پایان دوران شعار مرگ بر آمریکا میکوبند و مردم را بهانه این اندیشه باطل خود میکنند، باید در تشییع پیکرهای مطهر شهدای غواص چشمان خود را باز میکردند و فریاد استکبارستیزی و طنین مرگ بر آمریکا در این مراسم را میشنیدند تا این واقعیت ارزشمند را درک میکردند که ۱۳ آبان، تنها برگی از صفحات تقویم نیست؛ بلکه چنان در عمق وجود ملت سربلند ایران اسلامی جای گرفته که نمیتوان از بیم تحریم و مشکلات اقتصادی آنها را وادار به فراموشی کرد.
محمدی پور افزود: مهمترين رويکردهاي مقابله آمريکا با جمهوري اسلامي عبارتند از: برنامهريزي جامع براي تضعيف توانمندي ملي کشور از طريق اعمال فشارها و تحريمهاي بينالمللي، تخريب چهره ايران در افکار عمومي جهان با بهرهگيري از رسانهها، کمرنگ کردن ارزشهاي اسلامي و انقلابي در نسل جوان، اشاعه غربگرايي و تابوزدايي از مذاکره با آمريکا، برجستهسازي مسائل اقتصادي (بيکاري، تورم، رکود ناکارآمدي اقتصادي و...)، ترويج سبک زندگي غربي و صدها ترفند و تاکتيک رواني و تبليغاتي که بايد درباره آنها کتابها نوشته شود.
وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب براي مقابله با اين ترفندهاي دشمن، سه راهکار مقابلهاي ارائه کردند، گفت: اقتصاد قوي و مقاوم در ساختار کشور، توسعه روزافزون علم و فناوري و سرانجام، حفظ و تقويت روحيه انقلابيگري به ويژه در بين جوانان، البته ناگفته پيداست که مهمترين و کارآمدترين روش براي مقابله با شيطنت دشمنان، تبعيت از رهبري و اتحاد ملي حول اين خط وحدتآفرين است.
دانشجوی علوم تحقیقات دانشگاه تهران تصریح کرد: همان اصلي که حضرت امام(ره) در وصيت نامه سياسي ـ الهي خود مورد تاکيد قرار دادند که پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به مملکت شما آسيبي نرسد، آمريکا براي تغيير ماهيت اسلام با يک مانع جدي روبهروست؛ ولايت فقيه در جمهوري اسلامي. لذا تمام انرژي و توان خود را متوجه ضربه زدن به اين عامل انسجام بخش و وحدتآفرين داخلي کرده است و به اين منظور مشروعيت و کارآمدي نظام را نشانه ميگيرد و راههاي نفوذ را در شرايط کنوني بهرهگيري از ظرفيت برجام، انتخابات، مذاکره و غربگرايي جوانان ميداند. کشور بيش از هر زمان نيازمند وحدت، همدلي، ثبات قدم در ارزشها و استحکام دروني قدرت نظام است. حفظ قدرت دروني نظام در گرو عزم و اراده و ثبات قدم همه مردم و مسئولان ميباشد که پاداش آن با خداوند است: «يثبت الله الذين آمنوا بالقول الثابت فيالحيوه الدنيا و فيالاخره»
محمدی پور با اشاره به وظایف خطیر دانشجویان گفت: تشکل های دانشجویی وظیفه ایجاد نشاط سیاسی در دانشگاه ها را برعهده دارند. اما این وظیفه حساس و مهم لازمه پیروی از منویات مقام معظم رهبری و برپایه اصول انقلاب اسلامی است. مسئولین تشکل های دانشجویی باید خیلی مراقب باشند تا تحت تاثیر افراد خاصی قرار نگیرند تا خدای نکرده باعث ایجاد جو یا جریان نامناسب در دانشگاه نشوند، این تشکل ها باید آرمان های انقلاب را در دانشگاه تببین و برای نسل جدید باز خوانی کنند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بعضی از مسئولان دانشگاهی با نگاه حداقلی سعی دارند نیروهای ارزشی و انقلابی را در حاشیه ببرند. این مسئولان قصد ندارند که افسران جوان جنگ نرم را تحویل جامعه دهند و نمیخواهند دانشجویان فعال و پویا و انقلابی را تربیت کنند