کد خبر:۳۷۵۷۳۶
همایش «پژوهش، استان و توسعه»-10

محمدی پور: دبیرخانه دائمی همایش توسعه ایلام تشکیل شد

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد واحد ایلام گفت: دبیرخانه دائمی همایش توسعه استان ایلام در دانشگاه آزاد واحد ایلام تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ایلام، محمدی پور، مدیر پژوهش دانشگاه آزاد واحد ایلام در اختتامیه همایش ملی "پژوهش، استان و توسعه با نگاهی به بایدها و نبایدهای برنامه ششم توسعه" که امروز با حضور مسئولان ملی و استانی در هتل زاگرس ایلام برگزار شد با بیان این که هدف از برگزاری این همایش چیزی جز تلنگر به تمام نخبگان استانی برای اندیشیدن به توسعه ایلام نبود اذعان داشت: یکی از نقاط قوت همایش مذکور، نگاه دوسویه میان دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه بود، نقطه قوت و محور حرکت ما این است که اگر قرار باشد این استان متحول شود باید دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی با کمک یکدیگر گامی رو به جلو بردارند.

 

وی با نوید بر اینکه نتیجه این همایش برگزاری سلسله همایش‌های سالانه با موضوع ایلام و بررسی ابعاد توسعه آن است گفت: دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه آزاد تشکیل شد، توسعه را فقط دانشگاه یا فقط بدنه اجرایی ایجاد نمی‌کنند، هرجا که این نهادها به تلفیق و ترکیب منطقی برسند پیشرفت حاصل می‌شود؛ ما در ابتدای راه قرار داریم و نباید از همین آغاز، ساز جدا از هم بزنیم.

 

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ایلام خاطرنشان کرد: انَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّیَ یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم، خداوند متعال در هیچ قومی تغییر ایجاد نمی‌کند مگر آنکه آن قوم خودشان بخواهند و آستین همت بالا بزنند، ما نیز اگر طالب توسعه هستیم باید اسباب آن را فراهم کنیم.

 

محمدی پور با اشاره به اینکه 544 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که رخدادی بی‌نظیر و قابل ثبت در پایگاه سیبیلیکا می‌باشد اذعان داشت: تمام این مقالات حتی آن‌هایی که رد شدند قابل احترام هستند زیرا رگه‌هایی از عقلانیت، نقاط قوت و دغدغه‌مندی در آن‌ها مشهود است، از دیدگاه مسئولین برگزاری همایش توسعه ایلام، تمام مقالات رسیده از نظر کیفیت برتر هستند و همه عزیزانی که آثار خود را ارسال کرده‌اند برنده می‌باشند.

 

وی گفت: خواهشی که از تمام مسئولین داریم این است که گفتمان توسعه در ایلام را تقویت کنند، اگر قرار باشد که حرکتی آغاز شود و ابتر باقی بماند راه به جایی نخواهیم برد، بسیاری از دانشجویان و اساتید سوال کردند که چرا کارگاه بودجه ریزی کاربردی در این همایش برگزار شد؟ مکانیزم جذب بودجه در کشور از مسیر چانه زنی و لابی گری به سوی اقتضای علمی سوق یافته است، اگر می‌خواهید به توسعه دست یابید باید مستندات علمی برای بودجه ریزی کاربردی داشته باشید.

 

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد واحد ایلام با تاکید بر این نکته که لازمه رسیدن به توسعه داشتن صبر و حوصله است تصریح کرد: درد ما در ایلام این است که مدیران، اساتید، دانشجویان و مردم حوصله ندارند و برای رسیدن به مقاصد و نیاتشان پافشاری نمی‌کنند، در مقام کلام، آنچنان زیبا سخن می‌گوییم که شنونده در دل احسنت می‌گوید اما اهل عمل کردن نیستیم و  برای پژوهش وقت صرف نمی‌کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار