کد خبر:۳۷۵۱۳۰
مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ایلام:

544 مقاله به دبیرخانه "پژوهش، استان و توسعه" ایلام ارسال شده است

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ایلام گفت: 544 مقاله به دبیرخانه "پژوهش، استان و توسعه با نگاهي به بايد و نبايدهاي برنامه ششم توسعه كشور" ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ایلام، رحمت الله محمدی پور، مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ایلام در جلسه با اصحاب رسانه با بیان اینکه مفتخریم که تاریخ برگزاری همایش ملی " پژوهش، استان و توسعه" با روز ملی پژوهش مصادف و مقارن شده است، بیان داشت: گام‌های اجرایی این همایش از شش ماه گذشته، برداشته شده‌ و قرار است توسعه استان ایلام با نگاه به باید و نبایدهای برنامه ششم ارزیابی شود.

 

وی به فعالیت بیش از 50 نفر از اعضای کمیته علمی، 25 نفر در کمیته اجرایی و 20 نفر در شورای سیاستگذاری اشاره کرد و گفت: تا کنون 544 مقاله به دبیرخانه مرکزی این همایش ارسال شده است، به جرات می‌توانم بگویم اهل قلم با ارسال آثار در این برنامه ملی، رکورد زنی کرده‌اند؛ زیرا آمار مذکور پنج برابر میزان معمول و مرسوم در مراسم‌ها و همایش‌های ملی می‌باشد، در دهه اخیر در هیچ همایشی، حضور این تعداد مقاله به ثبت نرسیده است.

 

مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ایلام محورهای همایش را ابعاد و لایه‌های مربوط به استان ایلام در حیطه‌های کشاورزی، پتروشیمی، رسانه، نفت، ارتباطات، منطقه ویژه مهران، منابع طبیعی و غیره عنوان کرد و افزود: وقتی اینگونه برنامه‌ها مطرح می‌شود، آن کسانی که دغدغه‌مند هستند و به استان خود یا توسعه کشورشان علاقه دارند اعلام وجود و حضور می‌کنند تا گره‌ای از مشکلات موجود را باز کنند یا به ارائه ایده برای رسیدن به افق‌های توسعه پایدار بپردازند.

 

محمدی پور گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وب سایت www.ilam-diau.com عنوان مقالات را ملاحظه کنند، داوران این همایش به صورت شبانه روزی زحمت کشیدند تا این مقالات را بررسی و ارزیابی کردند، ما حدود 21 مقاله در بخش سخنرانی خواهیم داشت، چیزی حدود 3 تا 2 برابر این تعداد را پوستر داریم و بقیه مقالاتی هستند که به صورت درج در مجموعه مقالات گنجانده می‌شوند.

 

محمدی پور با بیان اینکه cd مجموعه مقالات این همایش با توجه به تعداد بالای مقالات تا کنون آماده نشده است، ادامه داد: درصدد هستیم با برخی از ارائه کنندگان مقالات صحبت کنیم که فرمت علمی آثار خود را ارتقا دهند تا بانک علمی 544 مقاله که صدها دغدغه در آن مطرح شده است آماده و به داوطلبان ارائه شود.

 

وی افزود: دبیرخانه دائمی همایش توسعه استان ایلام را در دانشگاه آزاد ایلام ایجاد کرده‌ایم، این همایش را برای سال‌های آینده در محورهای مختلف به صورت کاربردی و تحلیلی برپا خواهیم کرد، وب سایت مذکور برای همیشه درگاهی برای ایجاد بانک اطلاعاتی پژوهش، بانک اطلاعاتی پژوهشگران و ارتباط گیری علاقه مندان با دبیر و کادر اجرایی همایش در دانشگاه آزاد خواهد بود.

 

معاون سابق پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات ایلام فاکتور توسعه یافتگی در کشورهای مختلف از جمله ایران را میزان فاصله دستگاه‌های اجرایی با دانشگاه اعلام کرد و بیان داشت: هر کشوری که بتواند فاصله بین بخش‌های اجرایی و صنعت را با دانشگاه کمتر کند روند توسعه آن تسریع‌تر خواهد بود، ما به دنبال کاهش فاصله و نزدیک کردن ادارات با دانشگاه هستیم.

 

محمدی پور مهمترین بحث در گفتمان بین دانشگاه‌ها را تجاری‌سازی ایده‌ها در راستای تولید ثروت دانست و گفت: این همایش، فتح بابی برای تکمیل بانک اطلاعاتی پژوهشگران و گردآوری بانک اطلاعاتی پژوهش‌های مربوط به استان ایلام است، اگر بتوانیم به این مرتبه دست یابیم مشکلات به راحتی به متخصصین و کاردان‌ها سپرده می‌شود، این نکته به ظاهر ساده در تحقق آنچه که ذکر شد می‌تواند موثر باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار