کد خبر:۳۷۵۶۷۱
همایش "پژوهش، استان و توسعه"-8

حیدری: مدیرانی که برای استانشان دغدغه‌ای ندارند باعث محروم ماندن ایلام هستند

مشاور استاندار ایلام در امور سرمایه‌گذاری با بیان اینکه مدیران ایلامی میزشان را محکم گرفته‌اند که نکند صندلی ریاستشان را ایشان بگیرند، گفت: همان مدیرانی که برای استانشان دغدغه‌ای ندارند، باعث محروم ماندن ایلام هستند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ایلام، جلال الدین حیدری، مشاور استاندار ایلام در امور سرمایه‌گذاری در اختتامیه همایش ملی "پژوهش، استان و توسعه با نگاهی به بایدها و نبایدهای برنامه ششم توسعه" که امروز با حضور مسئولان ملی و استانی در هتل زاگرس ایلام برگزار شد، بیان داشت: هرگاه که اسم ایلام را می‌شنویم پسوند محرومیت نیز به گوشمان می‌رسد، این که از سوی چه کسی، در چه بخشی و چرا محروم هستیم برای بنده جای سوال دارد، در استان ثروتمندی زندگی می‌کنیم که دارای نعمت‌هایی مانند؛ سه درصد گاز جهان، 19 میلیارد بشکه نفت خام، دومین  استان نفت خیز ایران، دومین استان گازی کشور، دارای بیشترین تعداد رودخانه، داری مستعدترین اراضی کشاورزی، بهترین استان از نظر گردشگری، دارای زیباترین جنگل‌های غرب کشور و بیشترین کانی‌های زمین شناسی هستیم، پس چرا می‌گویند و ما نیز تکرار می‌کنیم که ایلام محروم است؟

 

وی با تاکید بر اینکه تا چند سال گذشته می‌گفتند مزیت نسبی ایلام کشاورزی و دامپروری است، افزود: در دهه حاضر و از این تاریخ به بعد، مزیت نسبی این استان نفت، گاز و پتروشیمی می‌باشد، ، تا چه زمانی می‌خواهیم در نقاره کنیم که محروم هستیم؟

 

مشاور استاندار ایلام در امور سرمایه گذاری گفت: امروز که در خیل عظیم پژوهشگران استان هستم ذوق زده و خوشحال شده‌ام، ایلام دارای بالاترین میزان افراد تحصیل کرده نسبت جمعیت خود در سطح کشور است، ما از نظر نیرو و توان فکری کم نداریم، وقتی در جمع جوانان تحصیل کرده که مقاطع ارشد و دکتری را پشت سر گذاشته‌اند و بیکار می‌باشند حضور می‌یابم احساس شرمساری می‌کنم.

 

حیدری با بیان اینکه مدیران ما هنوز توجیه نشده‌اند، افزود: ما با وجود مشکلات عدیده و چانه زنی‌های بسیار به جذب سرمایه گذار می‌پردازیم؛ اما زمانی که تمام کارها در حال ختم به خیر شدن است برخی ادارات شمشیر را از رو می‌بندند و از دستورات مقام عالی استان سرپیچی می‌کنند؛ این مدیران به استانشان آسیب می‌رسانند، به عنوان مثال؛ سازمان محیط 4 سال متوالی مانع از ایجاد اشتغال در چشمه قیر دهلران که مستعد ایجاد شغل برای 400 نفر می‌باشد شده است، آقایان مدیر! با این اوصاف چگونه می‌توانیم برای صدها جوان تازه نفسی که علمشان می‌تواند تحول آفرین باشد شغل ایجاد کنیم؟

 

وی تصریح کرد: جای تعجب نیست که به جای افزایش نخبگان، در حال رکود جمعیت جوانان نخبه هستیم، در طول چند سال اخیر 50 هزار جوان نخبه و دارای مغز متفکر از ایران به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند، اینجا تمام مدیران میزشان را محکم گرفته‌اند، یواش می‌روند، بی‌سروصدا می‌آیند که نکند صندلی ریاستشان را ایشان بگیرند، اگر مدیر هستید پس مدیریت کنید، در پاسخ به این سوال که چه کسی ما را محروم کرده است می‌گویم که همان مدیرانی که برای استانشان هیچ دغدغه‌ای ندارند استانشان و همشهریانشان را محروم کرده‌اند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار