کد خبر:۴۲۵۲۰۴

رنگ دانه‌های خوراکی سالم در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد

رنگ دانه‌های خوراکی سالم در مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، ورمیرا، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو کرمانشاه با همراهی علیرضا حبیبی، عضو هیات علمی دانشگاه رازی و تیم تحقیقاتی خود توانستند رنگدانه های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکرو ارگانیسم ها تولید کنند.

 

کامبیز ورمیرا در مورد ایده این پروژه گفت: ما در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کرمانشاه روزانه مقدار زیادی از مواد خوراکی و آشامیدنی را آزمایش می کنیم که متاسفانه در اکثر آنها از رنگ های غیر بهداشتی استفاده شده است. بنابراین تصمیم گرفتیم رنگی را تولید کنیم که علاوه بر کیفیت ظاهری مناسب خصوصیات غذایی بی خطر و سالمی نیز داشته باشد. به همین خاطر رنگدانه های کاروتنوئیدی را با استفاده از میکرو ارگانیسم ها که به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی هم شناخته می شوند تولید کردیم که این ماده برای سلامت انسان بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

 

وی در مورد مراحل کار این پروژه افزود: فعلا این ماده به تولید آزمایشگاهی رسیده و اقدامات لازم برای ثبت آن انجام شده است و بزودی برای تولید صنعتی آن اقدام خواهیم کرد.

 

این عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هدف این معاونت تولید صنعتی این رنگدانه ها با هزینه بسیار پایین است تا تولیدکنندگان مواد خوراکی بتوانند از یک رنگ مجاز و با کیفیت و قیمت مناسب برای محصولات شان بهره ببرند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار