آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۸۳۷

جمجمه کارگردان فیلم‌های ترسناک از قبرش ربوده شد

جمجمه «فردریک ویلهلم مورنائو»، کارگردان آلمانی که برای ساخت فیلم‌های ترسناک و خون‌آشامی شهرت داشت، ۸۴ سال پس از مرگش، از درون آرامگاه خانوادگی‌اش ربوده شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» «فردریک ویلهم مورنائو»، یکی از تأثیرگذارترین فیلمسازان عصر سینمای صامت بود که بیش از همه برای ساخت فیلم‌های ترسناک از جمله فیلم خون‌آشامی «نوسفراتو» شهرت داشت، اقتباسی از «دراکولای برام استوکر» که در زمان خود جنجال زیادی آفرید.

این کارگردان پرکار سینما در سال 1931 براثر یک سانحه تصادف در کارلیفرنیا، در 42سالگی درگذشت و چند روز بعد در آرامگاه خانوادگی‌اش در آلمان به خاک سپرده شد.

 

اکنون پس از گذشت قریب به 84 سال اسکلت او توسط شخص یا اشخاصی ناشناس از درون قبرش دزدیده شده است.

 

به گزارش منابع خبری کشور آلمان، انگیزه‌هایی برای ربوده شدن جنازه «مورنائو» وجود دارد، در حالی‌که همچنین این اولین باری نیست که او نبش قبر می‌شود. البته در این میان قبر برادرهای وی آسیبی ندیده است.

 

بنا بر این گزارش، دزدیده شدن سر «مورنائو» از قبرش شبیه به صحنه‌ای از یکی از فیلم‌های ترسناک این کارگردان است.

 

«فردریک ویلهلم مورنائو» که نقش عمده‌ای در جنبش سینمای اکسپرسیونیست آلمان داشت.بعضی از فیلم‌های صامت او در خلال دهه 20 میلادی مفقود شدند، اما اکثر آنها نجات یافته‌اند.

 

وی همچنین در اولین مراسم اسکار برای فیلم «طلوع: آواز دو انسان» برنده چند جایزه اسکار شد.

 

مورنائو در جنگ جهانی اول خلبان جنگی بود که بعد از آن و تحت تاثیر آن دورانش اولین فیلمش به نام پسر آبی‌پوش را در سال 1919 ساخت. وی در سال 1922 مشهورترین اثرش با نام «نوسفراتو» را براساس رمان «دراکولای برام استوکر» ساخت که کمی بعد بیوه استوکر بابت اینکار او برای حق کپی رایت اثر شکایت کرد. مورنائو در دادگاه مغلوب شد و دستور داده شد تا تمام نسخ فیلم نابود شود. اما نسخه‌های قاچاقی اثر از این قضیه نجات یافتند.

 

از دیگر فیلم‌های این کارگردان آلمانی می‌توان به «شیطان»، «گوژپشت و رقاصه»، «سفر به درون شب»، «قلعه نفرین‌شده»، «شبح»، «تحقیرشده‌ترین مرد» اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار