آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۶۳۸۶

اوباما در مسیر بی بازگشت درگیری با روسیه

«اسکوت مک کونل» سیاستمدار آمریکایی و موسس مجله «اَمریکن کانسرواتیو» با بیان اینکه «کاخ سفید در مسیر بی بازگشت درگیری با کرملین پیش می رود» معتقد است که باراک اوباما نه فقط به خاطر تقویت جنگ سرد که حتی به احتمال وقوع جنگ گرم با روسیه در ذهن مردم ثبت خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این سیاستمدار نوشت: «امروز آمریکا متحد اوکراین است که ائتلاف آنها از نئونازی ها و چچن های در حال مبارزه در شرق کشور تشکیل شده و همچنین نخبگان اوکراین که واشنگتن سخاوتمند را می دوشند.»



به گفته مک کونل، در حال حاضر باراک اوباما و جان کری مشغول کارهای دیگری هستند و آمریکا در مسیر بی بازگشت درگیری با روسیه می رود.



به اعتقاد این سیاستمدار آمریکایی، این مساله به «تردیدهای اخلاقی منجر می شود و اصلا ارزش استراتژیک برای آمریکا ندارد».



وی در ادامه می گوید: «چطور ما به چنین وضعیت عجیبی رسیدیم و با نئونازی ها و چچن ها وارد ائتلاف شده، به جنگ مستقیم با مسکو در مرزهای روسیه رسیدیم؛ رسانه های گروهی مطیع و طبقه سیاسی دایما تنش به وجود می آورند و از تجاوزهای روسیه سخن می گویند: این چه جریانی است؟ تصفیه حساب است؟ شاید جریان این است که روسیه به عنوان یک دشمن برای آمریکا لازم است تا این کشور ارزش خود را احساس کند؟»



مک کونل در ادامه می گوید: سال 1997 «ساموئل هانتینگتون» جامعه شناس و نظریه پرداز معروف نوشت که احتمالا آمریکا برای غلبه بر شکاف داخلی به یک دشمن نیاز پیدا می کند.



هانتینگتون اطمینان داشت که آمریکا برای رفع این مشکل و یا پنهان ساختن اختلاف نظرهای بین قومی در داخل، به جستجوی تهدیدهای خارجی خواهد پرداخت.



نویسنده مقاله می گوید: «اگر روی مفاهیم منطقی سیاست خارجی اندیشه کنیم، آن وقت برایمان روشن می شود که درگیری با مسکو در مرزهای روسیه و جانبداری آمریکا از نئونازی ها و اسلام گرایان (افراط گرا)، آن چیزی نیست که کاخ سفید به خاطرش تلاش می کند؛ البته اگر سیاست خارجی خود را با معیارهای عقلانی تعیین کند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار