کد خبر:۴۲۶۴۸۹
رشید در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

چرا دولت سعی در قهرمان سازی برای کشور و افتخارسازی دارد؟

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد گفت: با توجه به اینکه طرح جمع بندی مذاکرات هسته‌ای هنوز مورد بررسی مجلس قرار نگرفته، چطور رئیس جمهور از افتخاری بزرگ برای ملت صحبت می‌کند؟ چرا دولت سعی در قهرمان سازی برای کشور و افتخار سازی دارد.

مسعود رشید، قائم مقام روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص جمع بندی مذاکرات هسته ای گفت: خدا را شکر که بعد از ۱۲ سال طرحی به عنوان جمع بندی مذاکرات هسته‌ای تحویل مردم شد و اینطور تلقی شد که موضوع هسته ای ایران اسلامی تمام شده و توافقی افتخار آفرین صورت گرفته است. البته جای سوال است که مگر رئیس جمهور نمی‌داند که این طرح باید به تصویب مجلس برسد و با توجه به اینکه این طرح هنوز مورد بررسی قرار نگرفته چطور از افتخاری بزرگ برای ملت صحبت می‌کند؟ چرا دولت سعی در قهرمان سازی برای کشور و افتخار سازی دارد؟ با توجه به اطلاعات بدست آمده ظاهرا توافق مذکور چندان آش دهان سوزی هم نیست؛ بنابراین چرا دولت سعی می کند با قهرمان سازی مردم را روبه روی مجلس قرار دهد و مجلس را به واسطه بخش اندکی از مردم تحت فشار قرار دهد.

 

وی افزود: ما همه خوش حال هستیم که بعد از ۱۲ سال تکلیف مذاکرات مشخص شده و در همین راستا از تیم مذاکره به پاس استقامت هایشان در مذاکرات هسته ای نهایت تشکر را داریم؛ اما باید توجه داشت که تنها تکلیف مذاکرات مشخص شده یعنی ما دیگر با استکبار جهانی مذاکره نخواهیم کرد؛ اما موضع ما در مقابل استکبار کماکان مانند سابق موضعی سخت و محکم خواهد بود. چه این طرح تصویب شود و چه تصویب نشود.

 

رشید ادامه داد: آمریکا مستکبر و شیطان بزرگ و دشمن درجه یک جمهوری اسلامی است؛ بنابراین مسئولین وزارت خارجه پیرامون رجز خوانی های اخیر مستکبرین جهان باید موضع گیری محکمی داشته باشند؛ چرا که این موضع انفعالی برای ایران اسلامی سودی ندارد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد ادامه داد: ظاهرا در متن جمع بندی مذاکرات صراحتا از لغو تحریم ها نامی برده نشده و تنها به واژه هایی از قبیل توقف و تعلیق استفاده شده است. دولت بداند توافقی که روز بعد از اجرای آن تمامی تحریم ها لغو نشود، به درد این کشور نخواهد خورد. اینکه قرار باشد هشت سال دیگر بنا بر راستی آزمایی های ما برخی از تحریم متوقف شود به هیچ وجه قابل قبول برای ملت نیست، هشت سال خود یک عمر است و ما نمی توانیم کشور را معطل مستکبرین عالم کنیم که راستی آزمایی های ما را تایید کنند یا نکنند.

 

وی خاطرنشان کرد: دشمنان درجه یک ما باید طی هشت سال تمامی اقدامات ما را تایید کنند، سپس اقداماتی برای رفع تحریم‌ها داشته باشند. حال سوال اینجاست اگر این اتفاق نیفتد و دشمنان همیشگی ما کما فی السابق بر طبل عداوت بکوبند و اقدامات ما را تایید نکنند جواب این هشت سال عقب ماندگی هسته‌ای را چه کسی خواهد داد؟

 

رشید ادامه داد: دولت روحانی تنها می‌تواند برای دوره دو ساله باقیمانده خود تصمیم گیری کند و نباید آینده کشور را به این مذاکرات پیوند بزند. از متن بیرون آمده از جمع بندی مذاکرات اینطور برداشت می‌شود که اگر دشمنان ما بعد از 12 سال راستی آزمایی های کشور اسلامی ایران را تایید کنند تمامی تحریم ها باز هم تعلیق می‌شود که این درخواست ملت نیست، ملت ایران به چیزی کمتر از لغو تحریم در روز اجرای توافق راضی نخواهند شد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد پیرامون قطعنامه شورای امنیت گفت: ظاهرا متن پیشنویس قطعنامه برای تعلیق تحریم های شورای امنیت تهیه شده و به این شورا ارئه شده است. با توجه به بند هشتم این متن مبنی بر برگشت پذیر بودن تمامی تحریم ها و قطعنامه ها علیه ملت ایران توسط شکایت یکی از اعضای ۱+۵ سوال ما از دولتمردان و شخص جناب ظریف این است که شما چطور دارید به دشمنان قسم خورده ما اعتماد می‌کنید و اینطور برگ برنده بازی را در اختیارشان قرار می‌دهید؟

 

رشید افزود:  مگر همین‌ها نبودند که هر بار با بهانه های واهی به کشوری حمله کردند و خود ما را تحریم کردند. چطور ما باید قاعده بازی را به آنها بدهیم به این صورت که هر وقت بخواهند با بهانه‌ای واهی همه چیز را به حالت اولیه بازگردانند. اقدامات جمهوری اسلامی برای بازگرداندن یک شبه و یک روزه نیست و زمان بر خواهد بود؛ اما تحریم ها در فرصت کمی بازگشت پذیر است و ما نباید اجازه بازگشت پذیری تحریم‌ها را به این سادگی به آنها بدهیم.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد افزود: آقایان می‌گویند که در صورت وجود شکایت در کمیسیونی و سپس در شورای امنیت طرح شکایت می‌شود و در مورد آن رای گیری خواهد شد. سوال ما اینجاست جناب ظریف واضح است که اکثریت آراء در جلسات شما با مستکبرین جهان است، این به این معنی است که در تمام رای گیری ها ما بازنده خواهیم بود و تنها راه جلوگیری از این اتفاق طرح وتو کردن در جلسات خواهد بود. ما باید از متحدان خودمان در شورای امنیت و حق رای آنها برای احقاق حقوق خود استفاده کنیم. متاسفانه در شورای امنیت نیز موضوع برعکس شده و مستکبرین عالم هر وقت که اراده کنند با وتو کردن ادامه لغو تحریم ها همه چیز به حالت اول باز خواهد گشت و این یک فاجعه در عرصه دیپلماسی ماست که ما به این راحتی از مستکبرین بازی خورده ایم.

 

وی ضمن در خواستی مبنی بر بررسی دقیق متن جمع بندی مذاکرات از نمایندگان مجلس خواست: از متن مذاکرات چنین بر می آید که برخی از خطوط قرمز نظام از قبیل نیاز ۱۹۰ هزار سویی و همینطور لغو تحریم‌ها به یکباره در روز اجرای توافق رعایت نشده است؛ بنابراین خواسته ما از نمایندگان مجلس این است که متن را به دقت و سختگیرانه مورد بررسی قرار دهند؛ چراکه مستکبرین جهان واقعا بدعهد و زیرک هستند و نباید هیچ راهی برای سو استفاده آنها وجود داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار