آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۶۸۰۸
آصفری در تذکر شفاهی:

سالانه ۲۴ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می‌شود

نماینده مردم اراک در مجلس گفت: در صورتی که نتوانیم جلوی واردات کالای قاچاق را بگیریم،‌ چه توافق بشود و چه نشود، نمی‌توان مشکلات را حل کرد، به دلیل اینکه سالانه ۲۴ میلیارد دلار میزان واردات کالای قاچاق است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسن آصفری در نشست علنی امروز (یکشنبه 30 تیرماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی خود، گفت: به برخی از سیاسیون که بعد از توافق هسته‌ای قصد دارند جامعه را دوقطبی کنند و باعث شوند گروهی موافق و گروهی مخالف توافق شوند، تذکر می‌دهم، به دلیل اینکه مقام معظم رهبری به صراحت فرموده‌اند که همه مردم و مسئولان باید موافق توافق عزتمندی که خطوط قرمز نظام در آن رعایت شده است، باشند.

 

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: توافق‌نامه هسته‌ای باید در چارچوب دغدغه‌های مقام معظم رهبری تدوین شده باشد و از امروز که مجلس به صورت دقیق این توافق را بررسی می‌کند، هر چه را که به مصلحت نظام باشد تایید خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: در صورتی که نتوانیم جلوی واردات کالای قاچاق را بگیریم،‌ چه توافق بشود و چه نشود،  نمی‌توان مشکلات را حل کرد، به دلیل اینکه سالانه 24 میلیارد دلار میزان واردات کالای قاچاق است و هر یک میلیارد دلار قاچاق کالا باعث بیکاری بخشی از مردم می‌شود که این موضوع ارتباطی با انجام توافق هسته‌ای ندارد.

 

آصفری افزود: متاسفانه بیش از 80 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد که معادل یک سوم بودجه کشور است، بنابراین موضوع توافق ارتباطی به این موضوع ندارد.

 

وی ادامه داد: دغدغه مقام معظم رهبری دستیابی به اهداف مقاومتی بوده که راهکار اساسی حل مشکلات است و اگر نتوانیم تولید کشور و صنایع را تقویت کنیم، با وجود انجام توافق نیز مشکلات حل نخواهد شد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: نگاه برخی از مسئولان و وزرا برای انتصاب مسئولیت‌ها بر مبنای وابسته‌سالاری و حضور اشخاص در یک حزب و جریان بوده و این در حالی است که باید شایسته‌سالاری ملاک عمل قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار