کد خبر:۴۲۶۸۳۵

تلاش آمریکا برای نجات داعش در الانبار با فشار بر حشد الشعبی

آمریكا برای عدم ورود نیروهای حشد الشعبی به شهرهای فلوجه و رمادی، ارتش و دولت حیدرالعبادی را تحت فشار قرار داده است .

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، یك منبع وابسته به وزارت دفاع عراق در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری الوقت گفت سفیر و فرمانده نیروهای نظامی امریكا در عراق، به ارتش و دولت حیدرالعبادی برای عدم ورود نیروهای حشدالشعبی به فلوجه و رمادی دو شهر اصلی استان الانبار فشار وارد می‌نمایند .

 

وی گفت از دو هفته پیش كه عملیات نیروهای عراقی با محوریت حشد الشعبی برای پاكسازی شهر فلوجه قطعی شد و عملیات در حومه این شهر آغاز گردید و به نتایجی رسید، سفیر امریكا در بغداد به بهانه وجود برخی ناهماهنگی‌ها میان رهبران عشایر مسلح الانبار و ارتش از حیدرالعبادی خواست عملیات علیه داعش را به تعویق اندازد. این گزارش می‌افزاید همزمان با سفیر، فرمانده نیروهای نظامی امریكا كه در غرب رمادی و منطقه الاسد استقرار دارند، فرماندهی ارتش عراق را به منظور به تعویق انداختن عملیات نیروهای عراقی در فلوجه تحت فشار قرار داده‌ در این ملاقات فرماندهی نیروهای نظامی امریكا در عراق تهدید کرد ارتش آمریکا مناطق مشترك درگیری نیروهای حشدالشعبی و داعش را مورد بمباران قرار می دهد كه از نظر طرف عراقی، این اقدام به طور ضمنی به معنای مداخله نظامی امریكا به نفع داعش تلقی شده است .

 

اقدامات مداخله‌جویانه سفیر و فرماندهی نظامی امریكا سبب بروز نگرانی‌هایی در وزارت دفاع عراق شده و تا حدی روی عملیات نظامی نیروهای عراقی علیه مواضع داعش در فلوجه اثر گذاشته است. پیش از این هم امریكایی‌ها در زمان محاصره واحدهای شبه‌نظامی و مسلح داعش توسط ارتش و نیروهای مردمی عراق، به نفع داعش مداخله كرده و با پرتاب محموله‌های حاوی سلاح و تجهیزات و آذوقه تلاش كرده‌اند تا حلقه محاصره را به نفع داعش بشكنند. حدود یك ماه پیش زمانی كه نیروهای داعش اقدام به برگزاری یك مانور گسترده به همراه ادوات و تجهیزات پیشرفته در چند كیلومتری محل اقامت یگان‌های نظامی امریكا كردند، فرماندهی نیروهای امریكایی علیرغم تعهداتی كه به دولت بغداد داده بود، مداخله نكرد و در واقع داعش زیر چتر حمایت امریكایی‌ها مانور سنگین و چندین ساعته نظامی خود را برگزار نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۶
باور بفرمائید داعشیها سگ دست آموز آمریکا هستند . نمی دانم چرا نخست وزیر عراق باز دارد گل و فریب آمریکائیها را می خورند . حدیث از ائمه معصوم میفر مایید . یک مومن یک بار از سوراخ مار گزیده نمی شود . سران عراقی بارها دیدن کمک آمریکا به داعش را چرا باز هم با آنها همکاری میکنند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار