به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش، بالاخره پس از دو سال انتظار، کوله بار بیستمین سفر استانی دولت یازدهم برای حضور در کردستان بسته شده و اکنون مردان و زنان این سرزمین با انبوهی از درخواستها چشم به راه آمدن کاروان تدبیر و امیدند تا آنچه شایسته آنان است برایشان رقم بخورد.
مقصد بیستمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید، کردستان است و اهالی این سرزمین انتظار دارند تا دولت یازدهم با سفر به این استان مرهمی باشد بر دردها و دغدغههای آنان، دغدغه بزرگی همچون بیکاری.
مردم کردستان امیدوار به کلیدی هستند که در قفل مشکلات بزرگی همچون بیکاری گیر کرده و تا امروز هم نتوانسته این قفل را باز کند.
به بهانه این حضور سراغ جوانان شهر سنندج رفتیم که بپرسیم چه حرفی با رئیس جمهور دارید، خواسته شما جوانان سنندجی از رئیس جمهور چیست:
یکی از جوانان سنندجی می گوید: بیکاری اصلی ترین و بزرگترین مشکل استان کردستان است آمار بیکاری در استان دیگر از درصد و آمار عادی گذشته است و به یک بحران در بین خانواده ها تبدیل شده است.
وی افزود: امیدوارم مسئولان چون گذشته صورت خود را با سیلی سرخ نکنند تا آبرو داری کرده باشند و با حجب و حیا ناداشته ها را ناگفته بگذارند، باید مسئولان استان ضمن مهمان نوازی شایسته,،خواسته های مردم را صریح و صادقانه مطرح کنند.
این شهروند سنندجی بر لزوم سازماندهی نیروهای تحصیلکرده کردستان تاکید کرد و گفت: هر چند جوانان این استان اکثرا دارای تحصیلات عالی هستند؛ اما آینده نامعلومی از نظر اشتغال در انتظارهمه آنهاست.
یکی از دانشجویان کردستانی گفت: استان کردستان به عنوان یکی از استانهای مرزی کشور دارای ظرفیتها و قابلیتهای فراوانی در عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است؛ اما جای بسی تاسف است که مسئولان استان اعلام می کنند که بیکاری در کردستان به مرز بحران رسیده است.
وی ادامه داد: بیکاری از مهمترین مشکلات استان است که هیچ گاه تدبیری جدی و در خور توجه برای آن اندیشیده نشده است.
سیروان امانی فارغ التحصیل بیکار سنندجی است که می گوید: سه سال است که فارغ التحصیل رشته حسابداری و جویای کار هستم؛ اما هنوز نتوانستم شغلی پایدار و ثابت پیدا کنم یک روز کارگرم، یک روز پیک موتوری، یک روز راننده آژانسم و روز دیگر... اقای رئیس جمهور آیا شما از تعداد بیکاران استان خبر دارید از زندگی سخت و مشقت بار جوانان همچون من اطلاع دارید.
وی افزود: تنها خواسته من از رئیس جمهور اشتغال و اشتغال و دوباره اشتغال است.
وی ادامه داد: برخی مسئولان می گویند بدلیل فقدان زیرساخت ها تا امروز آن طور که باید و شاید از ظرفیت های اقتصادی استان برای ایجاد اشتغال بهره برداری لازم صورت نگرفته است؛ اما من فکر می کنم مهمترین زیرساختی که تا امروز در استان ما مهیا نشده است، ساختار مدیریتی منسجم برای استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود است.
این فارغ التحصیل سنندجی می گوید: اقای رئیس جمهور شما در زمان انتخابات در همین استان شعار حل معضل بیکاری جوانان را سر دادید؛ اما امروز بعد از دوسال در راستای تحقق این شعارتان چه کاری برای مردم این استان انجام دادید؟ شعار دادن بس است خواهش میکنم یک فکر اساسی به حال فارغالتحصیلان دانشگاهی داشته باشید.
حال آنچه در این زمینه اهمیت دارد اینکه، این سفرهای استانی به یقین برای استانها مفید هستند؛ چرا که این سفرها، حداقل باعث فراهم کردن بستر مناسب برای پاسخگویی مستقیم مسئولان می شود، امیدواریم این سفر برای توسعه، رشد و ارتقای همه جانبه استان، تکمیل پروژههای نیمه تمام و تخصیص اعتبارات خاص برای استان کردستان پیش رود و اعضای کابینه رئیس جمهوردر انجام توافقات و تصمیماتشان به شکل واقعی و عملی پایبند باشند.