آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۶۱۲
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران:

اردوهای جهادی نمونه بارز ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی است/ برای برون رفت از مشکلات راهی جز اتکا به درون نداریم

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران گفت: اردوهای جهادی نمونه بارز ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی است و خدمت گذاری به مردم به ویژه در مناطق محروم از برکات اجرای اردوهای جهادی در جامعه است.

حمید لزگی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، در حاشیه نشست اردوهای جهادی بیان داشت: بسیج دانشجویی به عنوان یادگار ارزشمند امام(ره) یکی از مهمترین رویکردهایی که در دهه چهارم انقلاب در پیش گرفته است، رویکرد جهادی است.

 

وی در ادامه با اشاره به رویکرد اردوهای جهادی در سال های اخیر تصریح کرد: یکی از نیازهای بسیج دانشجویی پرداختن به اقتصاد مقاومتی است.

 

لزگی ادامه داد: اردوهای جهادی در بحث سازندگی فردی درونی جهادگر، فاصله گرفتن از دنیای پر تب و تاب در شرایط عادی جامعه و قرار گرفتن در محیط‌های محروم تاثیرگذار است و افراد با سطح معنویت بالا با حضور در روستاها در اقتصاد مقاوتی گام بر می‌دارند.

 

وی اظهار داشت: در اقتصاد مقاومتی باید دو کار را انجام دهیم  ایجاد روحیه کار، ترغیب برای تلاش‌های پایدار و ترغیب روستائیان به کار و تلاش دوباره ؛و این اصل را جهادگر می‌تواند با ارتباط گیری چهره به چهره برقرار سازد که این نیاز جدی حرکت در اقتصاد مقاومتی است.

 

لزگی تاکید کرد: اردوهای جهادی، نمونه بارز ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی است و خدمت گذاری به مردم به ویژه در مناطق محروم از برکات اجرای اردوهای جهادی در جامعه است.

 

وی افزود: ما برای آبادانی و توسعه فرهنگی و عمرانی در کشور باید تلاش مضاعف داشته باشیم و باید با تقویت روحیه خودباوری و مطالبه‌گری در اقشار مختلف، شکوفایی اقتصاد روستایی، ترویج فرهنگ کار و تلاش و گسترش روحیه تعاون فعالیت کنیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران در پایان تاکید کرد: خیلی‌ها به دنبال این هستند که بگویند فضای برون رفت از مشکلات اقتصادی ارتباط با غرب و آمریکا است ولی ما راهی جز اتکا به درون نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار