کد خبر:۴۲۷۷۷۵
امام جمعه شهرستان فومن:

انقلاب ما به برکت خون شهدا در برابر تخریب‌ها و تحریف‌ها پایدار است

امام جمعه شهرستان فومن در جمع دانشجویان طرح ولایت گفت: انقلاب ما به برکت خون شهدا و مقام ولایت مطلقه فقیه در برابر تخریب‌ها و تحریف‌ها پایدار است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام صفوی عصر دیروز در جمع دانشجویان شرکت کننده در طرح ولایت استانی در دانشکده پردیس فنی فومن با بیان این که شهدا در پیمانشان ثابت قدم بودند، گفت: دانشگاه و حوزه همیشه مورد هدف دشمن بوده است.

 

وی افزود: نفاق و تفکر انحرافی همیشه در اسلام بوده است و حق و باطل در کنار هم قرار می‌گیرند و به دلیل اینکه بعضی نمی توانند حق و باطل را از هم تشخیص دهند دچار شبهه می‌شوند.

 

امام جمعه شهرستان فومن با بیان اینکه انقلاب ما از سه ضلع قرآن، رهبری و مردم تشکیل شده است، گفت: رهبری ما در ادامه کار انبیاء حکومت را در دست دارند و ما افتخار سربازی ولایت را داریم.

 

حجت الاسلام صفوی با اشاره به اینکه شما دانشجویان از برگزیدگان هستید، گفت: شما در خط مقدم مبارزه با تحریف هستید و خطر تحریف بیشتر از تخریب است.

 

وی تصریح کرد: انقلاب ما به برکت مقام ولایت فقیه و و برکت خون شهدا در مقابل تحریف ها و تخریب ها پایدار مانده است.

 

امام جمعه شهرستان فومن در ادامه به دانشجویان گفت: باید از این طرح استفاده کافی را ببرید؛ چرا در این مسیر از حمایت معنوی برخوردار هستید.

 

لازم به ذکر است: در این مراسم از خانواده های دانشجویان شهید پور خوش سعادت و بزرگی راد تجلیل بعمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار