به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، آیت الله صدیقی امام جمعه موقت تهران، با حضور در جمع دانشجویان طرح ولایت بسیج دانشجوی خوزستان عنوان کرد: خیلی خوشحال هستیم که ما را میزبان خود خطاب کردید و من به شما و بعد به خودم این بشارت را می دهم که در حال حاضر، هر دوی ما میهمان اهل بیت علیهم السلام هستیم.
وی دگر بار، با حمد و ثنای خداوند متعال خداوند فرمودند: خدا را شاکرم که این توفیق را به ما داده که زیارت شما برادران و خواهران بزرگوار من ؛ در حریم حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، که سفره دار اهل بیت عصمت و طهارت هستند، صورت بگیرد.
آیت الله صدیقی، بودن و نفس کشیدن در قم را سازنده دانستند و اظهار داشت: قم این ظرفیت را به ما می دهد که همه چیز را بهتر درک کنیم، زیرا که این موارد عبادت محسوب می شود.
امام جمعه موقت تهران، در بخش اول سخنان خود، با محوریت قرار دادن بخشی از دعای عرفه ابا عبدالله الحسین (ع) ؛ (اللهم اجعل غنائی فی نفسی و الیقین فی قلبی و الإخلاص فی عملی) افزودند: این بخش از دعا، دارای ابعاد مختلف عرفانی، اجتماعی، سیاسی است که می تواند برای انسان سازنده و کارساز باشد.
آیت الله صدیقی، با اشاره به فرمایش حضرت علی(ع) که فرمودند: شما فکر کرده اید که جرم کوچکی هستید، درحالیکه خداوند متعال در وجود شما عالم اکبر را بنا نهاد، خاطرنشان کرد: انسان موجودی است دارای جسمی محدود و روحی نامحدود و دارای ظرفیتی بی نهایت ؛ پس مراقب باشیم که این ظرفیت، انسان را به ورطه سقوط نکشاند.
وی با بیان این موضوع که قرآن تجلی کامل خداوند است، عنوان نمودند: هدف، مقصد اعلاء ست، که لازمه رسیدن به آن، شناخت خود است، زیرا هر که خود را شناخت، خدای خود را نیز شناخته است، پس نتیجه می گیریم که خودشناسی، همان خداشناسی است.
امام جمعه موقت تهران افزود: شهید همچون سایه خداست که هر جا حضرت دوست هست، شهید نیز هست.
آیت الله صدیقی عنوان داشت : "شهداء تجلی صفات خداوند هستند".
وی در بخش دوم سخنان خود، بهیمی (خوی حیوانی)، سبعی (خوی درندگی)، شیطانی (ریا، دورویی، شبهه، شیطانی و شیطنت) و ملکی (فرشته ای) را از صفاتی دانست که هرگاه انسان در سه راه اول قدم بر می دارد، در زندگی خود بر سر یک چهارراهی قرار می گیرد.
امام جمعه موقت تهران، در تعریف این صفات، با بیان مصادیقی عنوان داشت: انسان هایی که مرتب به دنبال شهوت، ثروت و قدرت به هر شکل ممکنی باشند، دارای خوی حیوانی و انسان هایی که بینش سیاسی غربی دارند، دارای روحیه ای درندگی می باشند.
آیت الله صدیقی، در بیان مصداق راه سوم یعنی شیطانی فرمودند: سیاسیونی که در زمان انتخابات، وعده های انتخاباتی می دهند و از انجام آن عاجز هستند و گذشته قبل از خود را نیز پایمال می کنند، همانند دروغ گویانی هستند که روحیۀ واقع گرایانه ندارد، بلکه نقش حباب را دارد.
وی در ادامه، با توصیه به دانشجویان، تاکید کرد: کلاس درس را جهاد ببینید، آن هم جهاد علمی، پس سعی کنید با وضو، بر سر کلاس درس حاضر شوید.
امام جمعه موقت در بیان مصداق چهارم، تنها چیزی را که انسان را خداگونه می کند ؛ کار برای خدا و رضایت او عنوان داشت و خاطرنشان کرد: دوست خوب می تواند انسان را به این مقصد برساند و دوست بد ( اشخاص منحرف) نیز می تواند انسان را شیطانی کنند.
آیت الله صدیقی، انحراف، مخصوصاً سیاسیون را بیشتر از انحراف عملی دانست و عنوان داشت: شخص منحرفی که عمل حرامی را انجام می دهد، به خودش آسیب می رساند، اما آن فتنه گری که فتنه گری می کند، نه تنها به خود بلکه به جامعه و نظام اسلامی آسیب می رساند.
وی در بیان بعد عرفانی دعای عرفه بیان داشتند: خانه دل را به هر که جز خدا بدهیم نابود می کند، پس یاد و نام خدا، آرام بخش دل های ماست.
امام جمعه موقت تهران، خود کفایی و روی پای خود ایستادن را از ابعاد سیاسی و اجتماعی دعای عرفه امام حسین (ع) دانستند و تاکید افزودند: هر مملکتی که به غیر محتاج باشد و روی پای خود نایستد، بدبخت و روی استقلال را نخواهد دید.
آیت الله صدیقی تاکید کردند: تا مملکتی را دانشگاه های داخل آن، تامین نکرده باشند، نگاه به دانشگاه های بیرون کار احمقانه ای است.
وی خطاب به دانشجویان گفتند: دانشجویانی که به خارج از کشور می روند ، حواسشان باشد که به عنوان نیروهای رایگان اطلاعاتی دشمن قرار نگیرند.
امام جمعه موقت تهران، خودکفایی و ما می توانیم جوانان ایرانی را عامل اصلی وحشت غرب از انرژی هسته ای کشورمان عنوان داشت.
آیت الله صدیقی در بخش پایانی سخنان خود، در بیان بعد اخلاقی دعای عرفه فرمودند: اگر انسان از چیزی بی نیاز شود، بهتر از آن است که با آن چیز بی نیاز شود و خطاب به مسئولین و آحاد ملت ایرانی اسلامی، گفتند: اگر کسی دست خود را جمع کند می تواند پای خود را بکشد، اما اگر دست را دراز کند دیگر نمی تواند پای خود را بکشد.
گفتنی است که ذکر مصیبت اباعبدالله الحسین (ع) از سوی آیت الله صدیقی، از بخش های زیبای این همایش بود ک هحال دانشجویان را منقلب نمود.