به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از همدان، داوود گودرزی در هفتمین دوره طرح ولایت استانی با عنوان خط امام (ره) با اشاره به افتتاح قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: این قرارگاه بنا به توصیه مقام معظم رهبری به منظور مبارزه با مفاسد اقتصادی در کشور تشکیل شده و گروه های جهادی در طی سال می بایست برروی این موضوع کار کنند و بسیج شوند تا این معضل ریشه کن شود.
وی با بیان اینکه مردم ما ظرفیت های زیادی دارند، افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده اند، جنگ امروز ما جنگ اراده هاست و هرکس اراده و همت قوی تری داشته باشد قطعا در این جنگ پیروز خواهد شد.
مسئول بسیج دانشجویی کشور از دانشجویان درخواست نمود ضمن نقد و سوال از مسئولین خود دست به کار شده و برای حل مشکلات راه حل ارائه داده و منتظر اقدام سایرین و مسئولان نمانند.
گودرزی ادامه داد: باید در کنار کارهای خود به رشد معنوی و اخلاق توجه ویژه ای نمود که طبق فرمایشات آقا در جمع دانشجویان در ماه رمضان گذشته اولین گام آن توجه به نماز می باشد و اینکه بحث اخلاق هم از نظر شرعی و هم از نظر تشکیلاتی بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه دنیا همواره درحال تلنگر زده است و شرایط پیچیده تر خواهد شد، بیان داشت: باید همیشه سخنان آقا رو مورد توجه و سرلوحه کار خود قرارداد و به این نکته توجه داشته باشیم که رهبر برای بسیجیان علاوه بر اینکه حکم رهبری بر آنان را دارد، یک رابطه فرمانده و سرباز نیز در بین آنان حاکم است.
مسئول بسیج دانشجویی کشور با اشاره به سخنان رهبری در جمع بسیجیان به منظور بدست گرفتن فضای دانشگاه ها گفت: طبق فرمایشات حضرت آقا بسیجیان باید به دو نکته اهتمام بورزند: اول اینکه دین و افکار و سیاست خود را در اختیار سایر دانشجویان به خصوص دانشجویان جدیدالورود قرار داد و دوم اخلاق را رعایت نمایند. با توجه به ذات پاک و حق طلب دانشجو قطعا حرف های شما را می پذیرد.
گودرزی با بیان اینکه اگر می خواهید نیروی تراز انقلاب اسلامی بمانید و در آینده از ریل خارج نشده و منحرف نشوید باید رشد همه جانبه داشته باشید و به شش بعد اخلاق، معرفت، بصیرت و دشمن شناسی، مهارت، عقلانیت و جسم سالم توجه و اهتمام داشته باشید.
وی ادامه داد: آنهایی که در سال 88 درگیر آن مسائل شدند و از بدنه نظام فاصله گرفته و منحرف شدند و تنها در چند بعد از این ابعاد شش گانه رشد کرده بودند و اگر می خواهیم جزو آن افراد نباشیم و منحرف نشویم باید ضمن توجه به اخلاق، اندیشه های خود را بر اساس اندیشه ناب پرورش داده و از اطراف و پیرامون خود آگاهی بدست بیاورید و تلاش کنید مهارت ویژه ای بدست آورید و همواره با دانش و عقلانیت به تحلیل مسائل بپردازید.
مسئول بسیج دانشجویی کشور در ادامه از دانشجویان خواست که برنامه های خود را مستند و بر روی کاغذ بیاورند و هیچگاه تصمیمات خود را به عقب نیانداخته و با بهانه های واهی در اجرای برنامه ها کوتاهی نکنید.
گودرزی با اشاره به بحث ارتقای تشکیلات بسیج دانشجویی تاکید کرد: باید ابتدا کار تشکیلاتی را به خوبی درک کرده و روحیه کار جمعی را در خود افزایش دهیم و برای فهم و چرایی بسیج باید بدانیم که امام بسیج دانشجویی را به منظور تداوم انقلاب تاسیس کرد تا مدیرانی برای آینده این انقلاب تربیت نماید.
وی همچنین خاطرنشان کرد: می بایست به سه اصل رهبری، ایدئولوژی و نیروی وفادار به این ایدئولوژی توجه کرد؛ چرا که این سه اصل عوامل ایجاد و تداوم انقلاب اسلامی هستند و همانطور که میبینیم امروز بعد از 36 سال از انقلاب اسلامی می گذرد؛ اما همچنان اعتقادات و آرمانها پابرجاست و دشمنان نتوانسته اند به آن خدشه ای وارد کنند.
مسئول بسیج دانشجویی کشور با اشاره به نگاه راهبردی امام و رهبری به بسیج دانشجویی ابراز داشت: باید با برنامه ریزی در کارها عمل کرد و برای موفقیت در برنامه ها می بایست نیازهای روز دانشگاه و جامعه و توانمندی ها و منابع و دستگاه ها و مخاطبین را به خوبی بشناسید و ضمن اینکه بر مواضع آرمانهای خود تکیه دارید به سلایق دانشجویان دیگر نیز توجه نمایید و برای آنها نیز خوراک فکری مناسب تهیه کنید.
گودرزی در پایان به منظور تاثیر گذاری بر باور و رفتار و شناخت دانشجویان پنج اولویت کاری برای برنامه های بسیج داشجویی را چاپ نشریه، نصب و بروز رسانی تابلوهای اعلانات، برگزاری اردوهای هدفمند و هوشمند، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و ورود به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به منظور تولید محتوا برشمرد و گفت: بسیج دانشجویی همواره باید در دانشگاه به سه امر مهم توجه نماید: اول جذب حداکثری و نیروسازی برای انقلاب، دوم مطالبه گری آرمانها و سوم، احیای اخلاق در دانشگاه ها