میلاد حسن پور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به اعزام گروه جهادی علویون بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در مرداد ماه جاری گفت: تلاش ما براي برنامهريزي مناسب به منظور كيفيتر كردن نتايج اين اردو است.
وی افزود: اردوهاي جهادي تا كنون با هدف تقويت خودباوري نسل جوان، ارتقاي سطح فرهنگي و علمي روستایيان و نيازمندان با رعايت كرامت انساني آنها برگزار شده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با بیان اینکه دانشجویان بسیجی با تمام مشکلاتی که بر سر راهشان وجود دارد و با تمامی بی مهری هایی که دستگاه های اجرایی به آنها روا می دارند با عشق و شور مثال زدنی به خدمت در مناطق محروم و صعب العبور روستایی می پردازند، تصریح كرد: با وجود عشق به خدمت و انگيزه بسيجي با همين امكانات كم و در مناطق محروم با جهاد فيسبيلالله ميتوان به رشد و تعالي فرزندان، نوجوانان و جوانان منطقه پرداخت.
حسن پور تاکید کرد: اردوهاي جهادي ميتواند كمكهاي بسياري به مسئولان براي برطرف كردن مشكلات روستاها داشته باشد.
وی تصريح كرد: روحيه بسيجي ميتواند بهترين توان و فرصت براي خدمت كردن به مردم و رشد و توسعه جامعه اسلامي باشد كه بايد به نحو احسن از آن استفاده كرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با اشاره به اينكه استعدادهاي نوجوانان و جوانان در اردوهاي جهادي بروز و ظهور پيدا ميكند، افزود: حضور پرشور و سازنده جوانان بسيجي در عرصههاي مختلف از جمله غنيسازي اوقات فراغت، كمك به عمران و آباداني روستاها، اشاعه فرهنگ كار و تلاش و كمك به سازندگي معنوي و مادي و همچنين ايجاد زمينه اشتغال سبب ميشود كه از هماكنون جوانان با شيوههاي اجرايي امور در كشور آشنا شوند.
حسن پور در ادامه یکی از اهداف اصلی برگزاری حرکت های جهادی را ترویج فرهنگ کار و اشتغال زایی در بین قشر جوان روستاها عنوان داشت و افزود: در همین راستا باید سمت و سو حرکت های جهادی به مقوله جهاد تخصصی و اشتغال زایی در روستاها پیش رود.
وی در پایان با بیان اینکه بیکاری، فقر و رکود اقتصادی یکی از مشکلات اساسی اقتصاد ایران خصوصاً در نواحی روستایی می باشد و ما می توانیم با استفاده از فرصت اردوهای جهادی برای کم شدن این مشکلات استفاده کنیم، گفت: کارآفرینی در روستا و خودکفا ساختن روستائیان علاوه بر بهبود کیفیت زندگی اهالی روستا و افزایش درآمد آنان می تواند یکی از کلیدی ترین راه حل ها در ریشه کنی بیکاری و رکود اقتصادی مناطق روستایی باشد.