کد خبر:۴۲۸۲۵۱
معاون وزير کار:

توسعه مشاغل خانگي بهترين راه رونق اشتغال زنان

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:‌ با توجه به نرخ جمعیت غیرفعال و آمار قابل توجه زنان، بهترین راه رونق اشتغال، توسعه کسب و کارهای خانگی و مشاغل خرد است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» آقای پرند در مراسم معرفی ایده‌های برتر کارآفرینی زنان که در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد افزود: در دنیای کنونی حضور و مشارکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به عنوان یک شاخص مهم در توسعه اقتصاد کشورها به شمار می‌رود به عنوان نمونه زنان نقش فعالی در اقتصاد کره جنوبی دارند اما ما از ظرفیت بانوان خود در کشور به نحو شایسته استفاده نکرده‌ایم.


وی ادامه داد: با رایزنی‌هایی که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داشتیم مقرر شد که هفت مرکز نوآوری در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ایجاد شود که بر همین اساس مدل آموزش، تولید، بازاریابی و فروش را در دستور کار قرار داده‌ایم و ضمن حمایت از طرح‌های ارائه شده تسهیلات لازم برای اجرای این طرح‌ها را نیز پیش‌بینی کرده‌ایم.


رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به موفقیت ۸۵ درصدی مدل آموزش، تولید، بازاریابی و فروش گفت: این طرح یکی از طرح‌های موفق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه اشتغال پایدار است که بر اساس آن یک ایده به محصول تبدیل و تجاری‌سازی می شود و پیش از این نیز شبکه نخبگان و استعدادهای برتر مهارتی را تشکیل دادیم که با همراهی بانک توسعه تعاون، بانک رفاه کارگران و صندوق کارآفرینی امید حمایت های لازم از ایده‌ها صورت گرفته است.


پرند گفت:هم اکنون در مراحل اولیه کار هستیم و بنا داریم در هر استان یک جشنواره در این زمینه برگزار کنیم به نحوی که ۳۱ استان طرح‌های خود را ارائه کنند و سپس به سمت یک جشنواره ملی برویم.


معاون وزیر کار خاطرنشان کرد: در حال حاضر عده بسیاری از افراد برای اجرایی کردن ایده‌های خود مراجعه می‌کنند و درصدد تبدیل ایده به محصول و تجاری‌سازی آن هستند که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مقدمات لازم را در این زمینه فراهم کرده و با مساعدت شبکه مالی زیرمجموعه وزارت کار از جمله بانک رفاه و صندوق کارآفرینی امید حمایت های لازم را از طرح‌ها در دستور کار قرار داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار