کد خبر:۴۲۸۸۱۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

لوازم آرایشی بیشترین محصولات قاچاق در حوزه سلامت هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: لوازم آرايشي و بهداشتي بيشترين محصولات قاچاق كالاي سلامت محور در استان هستند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس دانشگاه علوم پزشكي مازندران امروز در جمع مسئولان انتظامی استان مازندران بیان داشت: برنامه ريزي جهت مقابله و پيشگيري از قاچاق محصولات سلامت محور و ارائه گزارش مستمر به دانشگاه علوم پزشكي مازندران و فرماندهي نيروي انتظامي از مفاد اين تفاهمنامه است.

 

وي همچنين به الزامي شدن بازرسي اطلاعاتي فرماندهان نيروي انتظامي شهرستانها در خصوص قاچاق كالاهاي سلامت و پيگيري موارد توسط مديران شبكه هاي بهداشت و درمان بر اساس اين تفاهمنامه اشاره كرد و بیان داشت: تشكيل تيم بازرسي مشترك با حضور نماينده دانشگاه و نيروي انتظامي در برخورد با كالاي قاچاق سلامت محور و برنامه عملياتي مشترك در استان نيز از بندهاي مطروحه در تفاهمنامه مي باشد .

 

جان بابايي گفت: منشا بسياري از بيماري ها در استان مازندران مصرف انواع داروها، مكمل ها، لوازم آرايشي و بهداشتي و مواد غذايي غير استاندارد است و هر چند ماموران نظارت و كنترل دانشگاه علوم پزشكي در جامعه حضور فعالي دارند؛ اما وسعت توزيع و عرضه كالاهاي قاچاق بسيار بالاتر از سطح نظارت است.

 

وي خواستار مصرف كالاهاي داخلي بويژه داروها و محصولات غذايي استاندارد شد و ادامه داد: چالش توزيع و مصرف كالاهاي قاچاق كه سلامت مردم مازندران را به خطر انداخته فقط با مشاركت شهروندان قابل حل است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشكي مازندران اضافه كرد: وظيفه دانشگاه علوم پزشكي مازندران آگاهي و اطلاع رساني به مردم در اين باره است كه استفاده از مكمل ها و لوزام بهداشتي و آرايشي كه به صورت قاچاق وارد كشور مي شود غير استاندارد و غيرمجاز مي باشد .

 

جان بابايي با تاكيد بر وارد آمدن آسيب جدي بر سلامت افراد در صورت استفاده از محصولات غير مجاز بهداشتي ، آرايشي و دارويي افزود: شهروندان بايد توجه كافي داشته باشند مكمل هاي دارويي را تنها در صورت تجويز پزشك استفاده كرده و گروههاي مختلف مردمي اعم از ورزشكاران و بيماران نيز لوازم آرايشي را با برچسب هاي استاندارد و توليد شده در مراكز معتبر دريافت و مصرف كنند.

 

وی با اشاره به انجام يك هزار مورد نظارت و بازرسي از سوي گشت هاي بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي براي جلوگيري از ورود قاچاق كالاي سلامت محور به  استان تصريح كرد: متاسفانه كالاهاي زيان آور از طريق كشورهاي افعانستان، پاكستان و عراق وارد كشور مي‌شوند كه سلامت آحاد جامعه را تهديد مي‌كند.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران با بيان اينكه لوازم آرايشي و بهداشتي بيشترين محصولات قاچاق كالاي سلامت محور در استان  و كشور را به خود اختصاص مي‌دهد، افزود: مصرف كالاهاي غيراستاندارد سلامت مردم را در معرض آسيب جدي قرار مي دهد.

 

جان بابایی گفت: براي نظارت درست و اجراي آن در حوزه امنيت محصولات غذايي ، بهداشتي و آرايشي نيازمند همكاري نيروي انتظامي، دادگستري و ستاد مبارزه با  قاچاق كالا و ارز هستيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار