به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه سفر هیات دولت به کردستان با اعلام این خبر گفت: همچنین به منظور تکمیل اماکن اقامتی و هتل ها در راستای توسعه و رونق گردشگری اعتبارات ویژه ای به این استان اختصاص می یابد.
وی تاکید کرد: با توجه به برنامه های انجام شده در راستای ایجاد اشتغال در کردستان تلاش ما بر این است که برای تکمیل اماکن اقامتی، هتل ها و تاسیسات گردشگری برای سطوح مختلف درآمدی نیز برنامه ریزی هایی انجام شود.
رییس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به لزوم بهره گیری از ظرفیت های استانی افزود: با استفاده از جاذبه های فرهنگی، تاریخی و مرمت و بازسازی آنها در راستای رونق گردشگری و ایجاد اشتغال باید اقدامات موثری در استان صورت گیرد.
سلطانی فر ادامه داد: امیدواریم با اختصاص حدود 95 میلیارد تومان بتوانیم 9 پروژه نیمه کاره از جمله مراکز اقامتی و هتل ها را در استان تکمیل کنیم، ضمن اینکه برنامه ما برای منطقه تاریخی هورامان این است که در دو یا سه سال آینده به شرط همکاری مسئولین استانی و شهرستانی در زمینه حفظ هویت تاریخی و اصالت فرهنگی این مکان، در سال 2018 یا 2019 هورامان را به عنوان میراث جهانی در فهرست آثار جهانی یونسکو معرفی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: برای ایجاد اشتغال و حمایت از کسانی که دارای درآمد پایین هستند و اقدام به سفر می کنند، تعدادی کمپ در شهرستان های استان پیش بینی شده که در مرحله اول در سنندج، بانه و مریوان این کمپ ها برای اقشار کم درآمد ایجاد می شود.
معاون رئیس جمهوری به ساماندهی دریاچه زریوار مریوان اشاره کرد و گفت: در بخش ساماندهی این دریاچه هماهنگی هایی با مدیران استانی انجام شده که اگر این دریاچه مدیریت واحد داشته باشد می توانیم طرح توسعه دریاچه زریوار را اجرایی کنیم.
وی در خصوص توسعه گردشگری آبیدر افزود: به دلایلی این طرح متوقف مانده بود که با پیش بینی 35 بسته سرمایه گذاری برای این منطقه در صورت اجرایی شدن این طرح ها آبیدر می تواند به عنوان منطقه نمونه گردشگری و همچنین در حوزه جذب گردشگر و ایجاد اشتغال رونق پیدا کند.
سلطانی فر افزود: هدف اصلی ما ایجاد اشتغال، توسعه گردشگری و جذب گردشگر در منطقه کردستان است که دارای پتانسیل های خوب گردشگری است.
رییس سازمان میراث فرهنگی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بسیار کردستان به ویژه در حوزه گردشگری افزود: این استان ظرفیت ها و پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به مقصد گردشگری را دارد و در صورت سرمایه گذاری در این حوزه می توان این استان غربی کشور را به منطقه ای گردشگری تبدیل کرد.
وی با اشاره به اهمیت تسهیلات اعطایی به حوزه گردشگری گفت: 600 تا 700 میلیارد تومان سرمایه برای طرح های گردشگری تخصیص داده می شود. همچنین در جریان سفر هیات دولت به کردستان 95 میلیارد تومان تسهیلات به پروژه های شاخص و 10 میلیارد تومان کمک زیر ساختی برای پروژه های گردشگری در استان در نظر گرفته شد.