کد خبر:۴۲۸۷۶۴
سردار اشتری خبر داد:

کاهش ۲۰ درصدی جرایم در سطح کشور

فرمانده نیروی انتظامی از کاهش ۲۰ درصدی مجموع کل جرایم در کشور خبر داد و گفت: اولویت ناجا استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها در تامین امنیت است که در این میان تقویت مشارکت مردمی را در برنامه داریم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار حسین اشتری در آیین تودیع و معارفه فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار داشت: خوشبختانه در روند مقابله با قاچاق بالاخص در بخش سوخت که یک سرمایه ملی است با بازنگری در روش‌ها هم اکنون تحول چشمگیری را شاهد هستیم و این روند با جدیت ادامه خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پدیده قاچاق محصول عوامل متعددی از جمله اشتغال است انتظار می‌رود به موازات اقدامات مقابله‌ای و برخوردهای انتظامی اقدامات مبنایی نیز همسو شود تا در خروجی کار شاهد حذف این پدیده که امنیت را در همه ابعاد تحت شعاع قرار می‌دهد باشیم.

 

به گفته فرمانده ناجا اگر چه شاهد اقدامات بسیار خوبی در بحث مقابله با باندهای قاچاق هستیم اما باید تلاش بیشتری شود و عرصه بر متخلفان خصوصا سرباندها تنگ شود.

 

سردار اشتری همچنین چابک سازی پلیس و استفاده از تجهیزات نوین را در شمار اولویت‌های نیروی انتظامی عنوان کرد که در دوره جدید با جدیت در حال پیگیری است.

 

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: مقابله با روند قاچاق کالا و سوخت به عنوان دو چالش عمده در مرزهای ساحلی بر مقابله با باندهای کلان متمرکز است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود هرمزگان را دروازه کشور نامید که تهدیدات خاص امنیتی آن، در شاخص‌های کشوری تاثیر‌گذار است.

 

سردار اشتری همچنین از کاهش 20 درصدی مجموع کل جرایم در کشور خبر داد و گفت: اولویت ناجا استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها در تامین امنیت است که در این میان تقویت مشارکت مردمی را در برنامه داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۲
الکی میگه!هرهر کرکر
سالهاست که 20% -20% از جرایم و تصادفات کم می شه... وای خدایا چقدر ریاضیم ضعیفه! .... جرات داری پخشش کن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار