چرا دولتهای دهم و یازدهم در برابر تحریمهای ۳۶ ساله سر خم کردند؟
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سید جلال حسینی، کارشناس مسائل سیاسی در جمع دانشجویان طرح ولایت استان اصفهان با اشاره به دلایل مذاکره با امریکا گفت: یکی از دلایلی که ما با آمریکا مذاکره کردیم، خواست و پیشنهاد طرف آمریکایی بود.
وی افزود: اگر آمریکا به ایران حمله میکرد، عاشورای دیگری رغم میخورد و البته طبق بیانات رهبری ما در این جنگ پیروز میشدیم؛ اما عدهای از دولت مردان آن را قبول نداشتند و این مسئله را به عینه در دانشگاه ها و اماکن مختلف اعلام می کردند.
کارشناس مسائل سیاسی در ادامه بیان کرد: آمریکا از ابتدا به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی بود و از دلایل عدم حمله توسط امریکا به ایران شکست های امریکا در مقابل ایران است؛ چرا که امریکا یکبار در جنگ تحمیلی و بعد از آن هم در جنگ های منطقه طعم شکست از ایران را چشید.
حسینی تصریح کرد: آقای روحانی مذاکرات را مانند نرمش قهرمانانهای می دید و این را به عینه بیان کرد و اینکه ما در شرایط صلح امام حسن هستیم از لحاظ روانی شاید نزدیک به آن باشیم؛ اما از لحاظ سیاسی هیچ گونه شباهتی به صلح امام حسن نداریم و در مورد نرمش قهرمانه و گرفتن امتیازات با اقتدار هم نیستیم و سخنان رهبری نیز مهر تاییدی بر این موضوع است.
وی در ادامه بیان داشت: ما از زمان انقلاب تا دولت نهم هم در تحریم بودیم، ولی از جمله دلایلی که دولت دهم و یازدهم در برابر تحریمها سر خم کردند، میتوان در دولت دهم به اشتباهات رئیس جمهور این دولت، ایستادگی مجلس در مقابل دولت و کارشکنی های سرمایه داران در عملکرد دولت اشاره کرد و در دولت یازدهم نیز بدتدبیری مدیران دولتی و این شعار دولت یازدهم که اگر اقتصاد بچرخد هستی نیز می چرخد، عامل تسلیم در برابر تحریمها بوده است.
حسینی در پایان گفت: یک بسیجی باید کلام را با منطق مقایسه کند و کاری با فاعل و شخصیت فرد نداشته باشد. بسیجی باید دنبال حقایق برود، آنها را دریابد و برای دفاع از آنها مبارزه کند و در نقد کردن نیز مواردی چون منصفانه بودن، داشتن صراحت کلام، منطق قوی، علمی سخن گفتن و زمان دادن را رعایت کند.