به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام محمد محمدیان، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، شب گذشته در سومین روز نشست سراسری دفاتر تحکیم وحدت دانشگاههای کشور در اصفهان پیرامون اصول لازم در تشکل های دانشجویی گفت: افراد تاثیرگذار در جامعه و کسانی که منشاء تحولات هستند و محوریت پیدا می کنند در یک نقطه با دیگران تفاوت دارند.
وی ادامه داد: این افراد چهار ویژگی دارند، اول اینکه می دانند چه می خواهند و چه نمی خواهد، دوم اینکه می دانند چقدر از آنچه می خواهند می توانند تنزل پیدا کنند و چقدرآنچه را نمی خواهند می توانند تحمل کنند، سوم اینکه می دانند چقدر همت برای برای رسیدن به آنچه می خواهند را دارند و چهارم اینکه توان مقاومت در برابر موانع پیش رو را دارند.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور افزود: برای رسیدن به موفقیت در تشکل های باید اصولی را رعایت کرد، این اصول ارکان موفقیت هستند.
محمدیان در توضیح این اصول گفت: اول اینکه تشکل بایستی دارای اهدافی روشن ، آرمانی و مشترک بین اعضا باشد، هر چه اهداف روشن تر باشد تاثیر گذاری بهتری صورت می گیرد.
وی افزود: اصل دوم این است که صمیمیت و روح اخوت بین اعضا بایستی وجود داشته باشد، سوم روحیه ی تشکیلاتی داشتن، چهارم داشتن قدرت نقد و تحلیل وضع موجود، پنجم توان لازم برای شناسایی فرصت ها ، این همان چیزی است که بصیرت نام دارد، ششم، اقدام به موقع در فرصت ها، هفتم،داشتن نقد درونی و بازنگری درونی، هشتم امکان نیرو پروری و جذب نیرو، ، نهم تعامل با سایر تشکل ها و دهم داشتن دافعه و جاذبه که لازمه ی یک تشکل است.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در بخش دوم سخنان خود با اشاره به موضوع توافق هسته ای گفت: بحث مهمی که در حال حاضر مهمترین بحث کشور است و هم امیدهایی و هم بیم هایی را ایجاد کرده است بحث توافق هسته ای است.
محمدیان ادامه داد: در مورد اصل توافق و بحث های تخصصی آن بهتر است کارشناسان اظهار نظر کنند و داده ها و ستانده ها را بررسی کنند تا متوجه شویم داده ها و ستانده های ما چه بوده است.
وی افزود: این توافق هر چه باشد موضوعی است که حاشیه های آن از خودش اهمیت بیشتری دارد، موضوع بحث بنده نیز در مورد یکی از همین موضوعات جانبی است.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور ادامه داد: مهمترین بحث جانبی این توافق این است که جریان سازش در صدد سو استفاده سیاسی از این توافق است.و قصد دارد از این توافق سکوی پرتابی برای اهداف فروخورده ی خود بسازد.
محمدیان اضافه کرد: جریان سازش این توافق را گامی ابتدایی برای رسیدن به عادی شدن روابط با آمریکا تلقی می کند.
وی با طرح این سوال که مقصود از جریان سازش کیست؟ گفت: جریان سازش همان جریان متمایل به غرب و آمریکاست.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور ادامه داد: به هرحال نشریات متعددی در کشور وجود دارد که این جریان را حمایت می کند، احزاب شناسنامه دار و بی شناسنامه زیادی نیز از این جریان حمایت می کنند ضمن اینکه انقلابیون پشیمان شده ای نیز هستند که حال مبارزه را از دست داده و از جریان سازش طرفداری می کنند.
وی گفت: البته برخی از این افراد جدیدا به زبان آورده اند که از ابتدا هم به این اصول اعتقادی نداشته اند.
محمدیان افزود: جریان سازش معتقد است استکبار ستیزی و مبارزه با آمریکا یک راهبرد اشتباه بوده و نظام هزینه ی زیادی بابت آن داده است، این جریان اعتقاد دارد نظام گرفتار توهم توطئه است و همیشه خیال می کند آمریکا در حال توطئه است، همچنین معتقدند که دوره جنگ سرد گذشته و دوره تعامل با دنیا فرا رسیده است ولی نظام این موضوع را نمی فهمد.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور اظهار داشت: این جریان معتقد است، چه بخواهیم و چه نخواهیم آمریکا بر جهان سلطه دارد و ما نیز چاره ای جز تعامل با آن نداریم.
وی بیان کرد: عجیب است که این جریان اعلام می کند امام نیز تا قبل از تسخیر لانه جاسوسی موضعی علیه آمریکا نداشته است در حالی که صحیفه ی امام موجود است و مواضع امام در آن مشخص است.
حجت اسلام محمدیان در بیان شیوه های جریان سازش گفت: این جریان تئوری سازی می کند و مبانی فلسفی برای عقاید خود مطرح می کند، جریان انقلاب را متهم به افراطی گری می کند، ضرورت سازی توهمی می کند و می گوید چاره ای نیست به جز اینکه با نظام سلطه رابطه برقرار کرد.
وی ادامه داد: این جریان از جیب مردم خوب خرج می کند، در معرفی نظام سلطه اغراق می کند ، سیاه نمایی می کند و به نظام به خاطر مبارزه با نظام سلطه القا ناکارآمدی می کند.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در تبیین مسئولیت دانشجویان در مقابل این جریان گفت: این جریان به هرحال طرفداران و رسانه هایی دارد و این توافق فرصتی را فراهم کرده است تا جریان انقلابی را متهم کنند.
وی افزود:در جریان هسته ای به حول و قوه ی الهی ما ضرری نخواهیم کرد و اگر 2 گام عقب رفته ایم 4 گام جلو خواهیم رفت ، دانش هسته ای را آنان به ما نداده اند که حال بخواهند آن را جمع کنند.
حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: مهم این است که ما بدانیم در دنیا چه خبر است؟ دارند به ما القا می کنند که آمریکای اوباما با آمریکای بوش فرق کرده است. دارند آمریکا را با سه ویژگی منطقی بودن، مردم دوست بودن، دموکراسی خواه بودن معرفی می کنند.
وی اضافه کرد: ما باید ببینیم آیا واقعا این گونه است؟ آیا آمریکا تفاوت کرده است؟ آمریکا الان از یکی از مرتجع ترین حکومت ها یعنی عربستان حمایت می کند، این آمریکا تغییر کرده است؟ آن خانم [هیلاری کلینتون] در کتاب خاطراتش نوشته است که برای تشکیل داعش به بیش از 100 کشور دنیا سفر کرده است. این آمریکا تغییر کرده است؟
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور اظهار داشت: امروز در دنیا دفاع از آمریکا یک ننگ است، اما جریاناتی پیدا می شوند که از آمریکا دفاع می کنند، این یک ارتجاع است. این را چطور می توان معنی کرد؟
وی درپایان بیان داشت: بایستی مراقب باشیم چهره ی آمریکا را بزک نکنند و روشنگری کنیم.