به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام امراللهی امروز در گردهمایی مدیران گروه های معارف و مدیران آموزشی و پژوهشی دانشگاه های لرستان در خرم آباد، گفت: تفاهم نامه پژوهشی بین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با وزارت علوم به امضاء رسیده است و مشابه آن نیز با وزارت بهداشت در حال نهایی شدن است.
وی با بیان اینکه این تفاهم نامه بسیاری از مشکلات پژوهشی را در راستای حمایت از پایان نامه های دانشجویی و برگزاری همایش های مشترک و دیگر امور پژوهشی رفع می کنند، افزود: اساتید معارف دانشگاههای علوم پزشکی 15 و 16 مهر در کارگاه بازآموز روش تدریس نیاز محورشرکت می کنند.
مدیر آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری با اشاره به اینکه ارتقای مرتبه اساتید معارف به دلیل ارائه نشدن این دروس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا با موانعی مواجه است، گفت: ارتقای اساتید این گروه باید از طریق انتشار مقالات علمی و پژوهشی صورت بگیرد؛ البته مشکلی که وجود دارد این است که تعداد مجلات علمی پژوهش در زمینه های کلام، اخلاق و انقلاب و دیگر زمینه های مرتبط کم است.
امراللهی با اشاره اینکه آیین نامه ارتقای اساتید نگاه معارفی ندارد و با این حال در جلسه اخیر نهاد با وزارت این موضوع را نیز مطرح کردیم و امیدواریم که ثمربخش نیز باشد، ادامه داد: بنابر اعلام معاونین آموزشی وزارتین حدود بیش از یک دهم دروس در دوره کارشناسی در اختیار گروه های معارف است و با این حال ضرورت دارد که دانشگاه ها هم یک دهم توان خود را در اختیار گروه های معارف قرار دهند تا جنبه های تاثیرگذاری این گروه را ارتقا دهیم.
وی خواستار استفاده از ظرفیت مدرسان گروه های معارف توسط گروه های تخصصی دانشگاه ها شد و بیان کرد: اساتید گروههای تخصصی نیز می توانند برای اخذ مجوز تدریس دروس معارف اقدام کنند.
مدیر آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری گفت: تشکیلانی که در قالب گروه های معارف شکل گرفته مورد تایید رهبری است؛ به گونه ای که در جلسه خصوصی که خدمت ایشان بودیم معظم له گروه های معارف را فرصت بی نظیری دانستند و بیان کردند که شما به عنوان روحانی می خواهید دین را برای جوانان که بهترین آنها دانشجویان هستند تبیین کنید.