آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۶۸۲
مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد ایلام:

۶۰ زوج دانشجو از ایلام به عتبات اعزام می‌شوند

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد ایلام گفت: ۶۰ زوج دانشجو از دانشگاه‌های استان ایلام به عتبات عالیات اعزام می‌شوند.

فرید دوستی، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: این نهاد در هر سال  اقدام به برگزاری دوره «همسفر با بهشت» می کند؛ مخاطب این طرح زوج های دانشجو هستند، ثبت نام از متقاضیانی که تاریخ عقدشان از مهرماه سال گذشته تا مهرماه سال جاری باشد در ایام ذی الحجه مصادف با مهر تا آبان ماه در دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سراسر کشور انجام می شود.

 

وی با اشاره به ثبت نام ۳۶۸ زوج دانشجو در طرح « همسفر تا بهشت» در سال ۹۳، تصریح کرد: جشن ازدواج این افراد در دوم اردیبهشت ۱۳۹۴ برگزار شد، ۶۰ زوج در غالب سه کاروان در خردادماه به سفر کربلا اعزام شدند، عده ای را نیز به مشهد رهسپار کردیم.

 

مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام به اعزام ۶۰ زوج دانشجو در مهرماه اشاره کرد و گفت: علاوه بر سفر، کارگاه های آموزشی، بستههای فرهنگی، هدیه و مشاورهای خصوصی و جمعی به دانشجویان ارائه می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار