کد خبر:۴۲۹۴۵۸
جوادی‌ارجمند در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

موضوع ایران‌هراسی با یک توافق از بین نخواهد رفت/ تلاش ایران برای همراه کردن کشورهای منطقه با اهداف جمهوری اسلامی

عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت:در حال حاضر تغییر رویکرد کشورهای منطقه درباره مسئله هسته‌ای کشورمان مهمترین و اساسی‌ترین مرحله کار ما به شمار می‌رود.چرا که میتوانیم اعتماد آنها را نسبت به بحث هسته ای جلب کنیم و فضای منطقه‌ای را به نفع خود همراه کنیم.

محمدجعفر جوادی ارجمند در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون سفر منطقه‌ای اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا، اظهار داشت: با توجه به توافق اخیر و نظر همه جانبه و فراگیر طرفین نسبت به این موضوع، به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها در حال حاضر تلاش می‌کنند تا کشورهای منطقه را با اهداف خود هم‌سو کنند که در این راستا کشورهای منطقه به ویژه عربستان نقش بسیار کلیدی دارد.

 

وی ادامه داد: بنابراین تغییر دیدگاه این کشورها درباره آینده هسته‌ای ایران کمک زیادی میکند تا خطرات متصورشان از بحث هسته‌ای کشورمان و شانتاژهای خبری رسانه‌ها پیرامون این را مسئله کاهش دهد.

 

عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه کشورمان به برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس، افزود: سفر ظریف طی روزهای گذشته به منطقه نشان از اهمیت روابط و رویکرد کشورهای همسایه‌مان دارد و در حال حاضر تغییر رویکرد آنها درباره مسئله هسته‌ای کشورمان مهمترین و اساسی‌ترین مرحله کار ما به شمار می‌رود.چرا که میتوانیم اعتماد آنها را نسبت به بحث هسته ای جلب کنیم و فضای منطقهای را به نفع خود همراه کنیم.

 

جوادی ارجمند با اشاره به کمک‌های تسلیحاتی آمریکا در سفر اخیر وزیر دفاع این کشور به عربستان، تصریح کرد: سفرهای مقامات کشورها، همواره چندجانبه بوده و دارای اهداف مختلف است؛ آنچه که مسلم است بحث ایرانهراسی و اسلام‌هراسی امری نیست که صرفا با یک توافق صورت گرفته و چند سفر مقامات اروپایی و خارجی به ایران از بین برود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: غربیها همواره در حال بسترسازی درباره پروژه ایرانهراسی هستند تا بتوانند منافع چندجانبه خود را پیش ببرند که البته بحث مربوط به توافق هسته‌ای کشورمان نیز یکی از همین منافع است این در حالی است که در این راستا ابعاد دیگر دیپلماسی خود را به کار می‌گیرند، آنها همواره بحث نظامی و کمکهای تسلیحاتی به دیگر کشورها را در نظر دارند و حتی در قبال کشور ما مسئله تهدیدهای نظامی را به کار میبرند، در این میان کشور ما باید بتواند فضای موجود منطقه‌ای و رسانهای به نفع خود برگرداند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار