به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، چندي پيش رئيس سازمان بسيج سازندگي از برنامه ريزي براي حضور كليه كاركنان سازمان بسيج مستضعفين در اردوهاي جهادي يك هفته اي، تا پايان مهر ماه خبرداد. سردار نعمان غلامي، خاطرنشان كرد كه اين اردوها در پاسخ به درخواست هاي گسترده كاركنان سازمان بسيج مستضعفين كشور براي حضور در اردوي جهادي برگزار مي شود و هيچ اجباري براي حضور وجود ندارد، با اين وجود پيش بيني مي شود اغلب كاركنان اين سازمان بزرگ در اين اردوها حضور خواهند يافت. سازمان بسيج كارگري نخستين قشر از اقشار بسيج است كه كاركنانش به صورت دسته جمعي راهي اردوي جهادي شده اند. خبرنگار بسيج سازندگي در همين زمينه با سبحان علي نژاد، جانشين سازمان بسيج كارگري گفت و گويي داشته است.
جانشين سازمان بسيج كارگري در اين باره گفت: سازمان بسيج كارگري به عنوان اولين قشر از بسيجيان، در سطح معاونت ها و اقشار اقدام به برگزاري اردوي جهادي در يكي از روستا هاي محروم استان قزوين كرده است. خدماتي كه در اين اردو ارائه مي شود عبارت است از محوطه سازي براي امام زاده حسن زياران، ساخت سرويس بهداشتي براي روستا، رنگ آميزي و محوطه سازي براي مدرسه جلال آل احمد روستا و...
سبحان علي نژاد افزود: بخشي از خدمت رساني بسيج كارگري در اين اردوي جهادي، در قالب هاي فرهنگي و آموزشي ارائه مي شود، به عنوان نمونه عيادت از بيماران، ديدار با خانواده شهدا مخصوصا شهداي كارگر، ارتباط با ريش سفيدان و بزرگان و نيز نيازمندان روستا و ارائه خدمات در زمينه پزشكي در دستور كار قرار دارد.
وي با بيان اينكه در نظر كاركنان سازمان بسيج كارگري خدمت رساني در اردوهاي جهادي چيزي شبيه به فريضه ديني است، گفت: اردوي جهادي بايد به يك فرهنگ ديني كشور تبديل شود تا هركس كه توانايي خدمت رساني به هم نوعان خود در مناطق محروم را دارد، كوتاهي نكند. برنامه ريزي سازمان بسيج مستضعفين براي حضور همه كارمندانش در اردوي جهادي با هدف همدلي با مردم مستضعف و نيز يكرنگ شدن با جهادگران گمنامي است كه همواره با از خودگذشتگي و بدون چشم داشت مالي خدمت رساني مي كنند.
جانشين سازمان بسيج كارگري خاطرنشان كرد: يكي از اهداف سازمان بسيج مستضعفين عمق بخشي به انقلاب اسلامي است، حركت هاي جهادي موجب مي شود تا ساكنان مناطق محروم و مستضعفين كشور به آينده اميدوار باشند و بدانند آن ها را فراموش نكرده ايم. كاركنان سازمان بسيج سازندگي از حضور در اردوي جهادي يك هفته اي استقبال كردند و دوست دارند باز هم ادامه پيدا كند.
علي نژاد با تاكيد بر تداوم برگزاري اردوهاي جهادي توسط كاركنان سازمان بسيج كارگري خاطر نشان كرد: در اردوهاي جهادي بعدي با آمادگي و تداركات بيشتري حضور خواهيم داشت و با برنامه ريزي دقيق تري به خدمت رساني خواهيم پرداخت. تا زماني كه محروميت در كشور وجود دارد بايد اين اردوهاي جهادي را با قوت ادامه دهيم. پيشنهاد بنده به اداره ها و وزارت خانه ها اين است كه آنها نيز با برنامه ريزي براي برگزاري اردوهاي جهادي زمينه حضور كارمندان داوطلب را در مناطق محروم فراهم كنند. فكر مي كنم براي كارنان سازمان بسيج مستضعفين بيش از همه ضروري باشد كه با حضور مستمر در اردوهاي جهادي از نزديك فقر و محروميت را لمس كنند.
جانشين سازمان بسيج كارگري افزود: در روستاهاي محروم قزوين خانواده هايي را ديديم كه به علت مشكلات مالي و صعب العبور بودن مسير نتوانستند فرزند خود را براي تحصيل به مدرسه بفرستند، اين مشكلات براي نظام جمهوري اسلامي بعد از گذشت 37 سال اصلا زيبنده نيست و بايد دولت و ملت با همدلي و هم زباني كمر همت ببندند و دست در دست يكديگر با محروميت مبارزه كنند.
سبحان علي نژاد در پاسخ به اين سوال كه نقش رسانه ها حمايت از محرومين و مبارزه با نابرابري چيست، گفت: اگر رسانه ها به درستي نقش خود را ايفا كنند، هزينه هاي كم كاري و سستي براي مديراني كه روجيه جهادي ندارند، افزايش پيدا مي كند. رسانه ها بايد مديران را پاسخگو و مسئوليت پذير كنند و اين حداقل انتظاري است كه مردم از آن ها دارند. مسئوليت پذيري مسئولان زماني تحقق مي يابد كه شاهد مطالبه گري رسانه ها باشيم، رسانه ها علاوه بر اطلاع رساني نقش بسزايي در جريان سازي دارند.
جانشين سازمان بسيج كارگري تاكيد كرد: افراد خير و برخوردار از توان مالي كه قصد خدمت دارند، بايد با كسب اطلاع دقيق از وضعيت مناطق محروم خدمت رساني كنند، دولت نيز بايد بكوشد مشكل اشتغال را در روستاها مرتفع كند و در اين مسير جهادگران بسيجي هرچه در توان داشته باشند براي كمك به ميدان مي آورند.