حسینی، مدیر مسئول نشریه «حرف آخر» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به انتخابات روز گذشته نشریات دانشجویی وزارت بهداشت گفت: قبل از آمدن دانشجویان به تهران کسی از روند انتخابات نشریات دانشجویی مطلع نبود و تنها یک ساعت قبل از برگزاری این انتخابات ما را از شیوه آن آگاه کردند.
وی تصریح کرد: روز قبل کلاس های آموزشی را پیرامون تشکیل خانه نشریات برایمان آماده کردند که حتی خود اساتید هم اطلاع کافی از این انتخابات نداشتند که چه تعدادی قرار است انتخاب شوند.
مدیر مسئول نشریه «حرف آخر» با اشاره به سخنان برنجی، مسئول اجرایی برنامه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت گفت: مسئولین وزارت بهداشت قبل از انتخابات اعلام کردند که اعضای اصلی خانه نشریات 11 نفر است که از میان آنها 10 نفر دانشجو بر اساس انتخابات منطقهای و یک نفر از سوی معاونت فرهنگی وزارت بهداشت منصوب میشود.
حسینی افزود: بر همین اساس اعلام شد که دانشجویان مجاز هستند در هر منطقه به ۳ نفر از نامزدهای انتخاباتی رای دهند که این روند نیز در دقیقه ۹۰ برای برخی مناطق تغییر کرد و از سوی مسئولین اعلام شد که در این مناطق به یک نفر رای داده شود.
وی ادامه داد: اما با وجود تغییرات متعدد در نحوه برگزاری انتخابات و شبهات ایجاد شده از این تغییرات نهایتا انتخابات برگزار شد.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همزمان با مشخص شدن نتیجه انتخابات آقای علامه، معاون فرهنگی وزارت بهداشت در بین دانشجویان حاضر شد و اعلام کرد که از وزارت بهداشت تماس گرفتند و خواستار تغییر روند انتخابات شدند. این تغییر به این صورت بود که باید دو نفر از هر منطقه انتخاب شوند و در مجموع 20 نفر به خانه نشریات راه پیدا کنند این در حالی بود که انتخابات به پایان رسیده بود ولی چون تماس گرفتند که روند آن را ابطال کنید انتخابات روند دیگری گرفت.
حسینی در ادامه گفت: سوالی که از معاون فرهنگی وزارت بهداشت داریم این است که آیا خانه نشریات براساس قانون به وجود آمده یا خیر؟ و اگر خانه نشریات بر اساس اظهارات مسئولین بازوی مشورتی است که خود دانشجویان به وجود آوردهاند، پس نباید بی قانونی و قانون های خود ساخته ای که لحظه به لحظه با منافع افراد تغییر میکند حاکم شود.
وی ادامه داد: اگر عضو اصلی از هر منطقه دو نفر هستند چرا در انتخابات جدید هر دانشجو تنها حق یک رای را داشت؟
مدیر مسئول نشریه «حرف آخر» خطاب به مسئولان گفت: نگاهی که دانشجویان علوم پزشکی به وزارت بهداشت داشتند تغییر کرده است وزارت بهداشت را گل دولت تصور میکردند ولی با این بی نظمی دچار یاس و ناامیدی شدند.
وی در پایان با بیان اینکه در وزارت بهداشت جایی برای سیاست کاری نبود ولی متاسفانه امروز فضای فرهنگی به سمت سیاسی کاری پیش می رود خاطرنشان کرد: از مناظره ۳ به ۱ روز گذشته مشخص شد که قصد دارند برای فتنه بار دیگر بستری باز شود و متاسفانه فضای سیاسی هم به دست افراد غیرموجه افتاده است.