ديدار مشاور رئيس ‌جمهور كشورمان با وزير كار صربستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۰۶

ديدار مشاور رئيس ‌جمهور كشورمان با وزير كار صربستان

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، ديروز در ديدار با وزير كار و امور اجتماعي صربستان، انسجام امت اسلامي و وحدت مسلمانان را در حفظ امنيت و گسترش همكاري‌هاي بين‌المللي مؤثر دانست.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، مهدي مصطفوي، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در ديدار با وزير كار و امور اجتماعي صربستان كه ديروز با حضور كفيل سفارت جمهوري اسلامي ايران برگزار شد، با اشاره به همكاري‌هاي مثبت و حسنه ايران و صربستان در زمينه‌هاي مختلف، گفت: امكانات و ظرفيت‌هاي بالاي همكاري، زمينه تبادلات و تعاملات آينده را تسهيل خواهد كرد.

وي در ادامه با اشاره به گسترش همكاري‌هاي دانشگاهي، هنري، پژوهشي و آموزشي ايران و صربستان تصريح كرد: ارتباط با فرهنگ‌هاي مختلف و شناخت فرهنگ و تمدن يكديگر كمك بزرگي به رشد خلاقيت و روابط انسان‌ها خواهد كرد.

مشاور رئيس‌جمهور ضمن تاكيد بر نقاط مثبت و تجربه خوب همكاري پيروان اديان و مذاهب مختلف، اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران با علاقه و جديت در زمينه گفت و گوي اديان در عرصه بين‌المللي تلاش مي‌كند.

مصطفوي به ترجمه كتاب‌هاي ادبيات فارسي و راه‌اندازي كرسي زبان فارسي در دانشگاه بلگراد اشاره و خاطرنشان كرد: تبادل استاد و دانشجو و اعطاي ده بورسيه تحصيلي براي دانشجويان صربستان مي‌تواند زمينه‌هاي خوبي براي همكاري‌هاي دانشجويي و دانشگاهي بين دو كشور فراهم كند.

وي در بخش ديگري از اظهارات خود در پاسخ به درخواست وزير صربستان براي افزايش تعامل و همكاري با اين كشور گفت: زمينه‌هاي همكاري با ايالات سنجاك را مي‌سنجيم و تلاش خواهيم كرد تا در اين استان فعاليت‌هاي فرهنگي هم داشته باشيم.

در ادامه، راسيم لياايچ، وزير كار و امور اجتماعي صربستان، روابط اين كشور با ايران را مثبت و حسنه خواند و خاطرنشان كرد: صربستان و جمهوري اسلامي ايران چون گذشته علاقمند به توسعه روابط همه جانبه هستند، چراكه توسعه و تحكيم روابط تهران و بلگراد به نفع كوزوو و منطقه خواهد بود.

وزير كار و امور اجتماعي صربستان در پايان يادآور شد: فرصت‌هاي بسياري در تبادل آثار هنري، تجربيات سينمايي و نمايشي و همكاري بين دانشگاهي وجود دارد كه بايد از آنها استفاده كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار