آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۰۶۴

رونمايي از نسل سوم عروسک‌هاي دارا و سارا

غرفه «دارا و سارا» در اولین نمایشگاه ملی اسباب بازی میزبان مراسم رونمایی از نسل سوم این عروسک ها بود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» این مراسم با حضور علیرضا حاجیان زاده، مدیرعامل و جمعی از مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.


سرپرست مرکز سرگرمی های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: در تولید نسل سوم این عروسک ها تفاوت هایی صورت گرفته است، از جمله چشم های برجسته و کاشتنی که جایگزین چشم های چاپی شده اند و قابلیت تحرک آرنج ها و زانوها که این عروسک ها را تبدیل به عروسک هایی با قابلیت تحرک کامل کرده است.


امیرحسین سلام زاده همچنین درباره برنامه آینده تولید عروسک های دارا و سارا به تولید سایزهای مختلف و همچنین استفاده از کیت های صوتی و ارائه لوازم جانبی عروسک های دارا و سارا اشاره کرد.


نسل سوم عروسک های دارا و سارا به زودی با قیمت ۳۰ هزار تومان در نمایشگاه عرضه خواهد شد.


اولین جشنواره و نمایشگاه ملی اسباب بازی از امروز تا ۱۶ مرداد در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار